Afbeelding

Schrijfoefening

Foto: Pexels

Wekelijkse schrijfopdracht #332 - 2021

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Frank Noë, Lizette van Geene, Mike van Holsteijn, Johanna Müller, Annemieke Heller en Nadine van de Sande. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 332e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #332 - 2021

Door Johanna Müller

Beste wensen, schrijvers!

Toen ik jonger was droomde ik ervan om op Times Square in New York mee te gaan aftellen van oud naar nieuw, tussen de massa mensen in te staan om te zien hoe the Big Apple het nieuwe jaar inzet. Het was de sfeer, het licht, de grootsheid die me aansprak. 
De schrijfopdracht voor deze week is de volgende: wat is voor jou de ultieme droomplek om de overgang naar het nieuwe jaar in te zetten. Zorg er vooral voor dat je de sfeer beschrijft zodat we naast je staan op die magische plek, waar die ook is.
Maximum 500 woorden volstaan.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'. Jouw verhaal is nu hier te vinden. 
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook! Andere verhalen zijn hier te vinden. 

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Johanna Müller (1963) woont en werkt in Vlaanderen en schrijft meestal onder dit pseudoniem. Ze schreef al veel boeken over vrijwilligerswerk, vanuit haar professionele activiteit. Johanna houdt van literatuur en creatief schrijven. Er zit een manuscript in de pijplijn, dat er hopelijk dit jaar uit komt…
Mijn korte verhalen vind je op www.johannamuller.be