Afbeelding

Wekelijkse schrijfopdracht aanraking

Foto: Pexels

Wekelijkse schrijfopdracht #291

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee aan onze wekelijkse schrijfopdracht. Deze week opdracht #291.

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Frank Noë, Lizette van Geene, Mabel Verstappen, Mike van Holsteijn, Ingeborg van Buiten, en Johanna Müller. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 291e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #291 - Aanraking

Door Odile Schmidt

Nu aanraking beperkt wordt, is dit het uitgelezen moment om stil te staan bij het verlangen naar aanraken. Kies een vorm van aanraken waar je niet meteen aan denkt en schrijf daarover een kort verhaal van maximaal 300 woorden.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Odile Schmidt (1965) is een shadow artist die belangeloos het talent van anderen helpt ontwikkelen vanuit haar psychologische achtergrond. Ze stond in de laatste drie bundels van City2cities, Op Ruwe Planken en Naakte Lunch, haalde de top 100 van Turing gedichtenwedstrijd en verkent alles wat schrijven is, zoals song writing, voordragen, vertellen en lezen.