Afbeelding

Wekelijkse opdracht oude vrouw

Foto: Pixabay

Wekelijkse schrijfopdracht #283

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee aan onze wekelijkse schrijfopdracht. Deze week opdracht #283.

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Frank Noë, Lizette van Geene, Mabel Verstappen, Mike van Holsteijn, Ingeborg van Buiten, en Johanna Müller. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 283e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #283 - Geest

Door Odile Schmidt

Schrijf een verhaal over een oude vrouw opgesloten in een buik als geest in maximaal 300 woorden. Het mag ook een verhaal zijn dat erdoor geïnspireerd is maar over iets anders gaat.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de coach

Odile Schmidt (1965) is een shadow artist die belangeloos het talent van anderen helpt ontwikkelen vanuit haar psychologische achtergrond. Ze stond in de laatste drie bundels van City2cities, Op Ruwe Planken en Naakte Lunch, haalde de top 100 van Turing gedichtenwedstrijd en verkent alles wat schrijven is, zoals song writing, voordragen, vertellen en lezen.