Afbeelding

Querido Academie college

Foto: Pexels

Volg het Querido Academie college ‘Start je boek’ met korting als trouwe lezer!

Deze zomer zit een verre reis er waarschijnlijk niet in. Tijd dus omeindelijk eens dat boek te schrijven dat je altijd al wilde schrijven! Om je daarop voor te bereiden biedt de Querido Academie een online collegeserie aan, die afgesloten wordt met een individueel consult. En jij als trouwe lezer van Schrijven Magazine krijgt korting!


De colleges ‘Start je boek’

Je volgt dus drie online colleges met de volgende onderwerpen:
1.    Het idee: auteur Manon Uphoff (Vallen is als vliegen) gaat in op het prille begin van je boek. Waar haal je ideeën vandaan? Wat zijn goede ideeën? En met welk idee kan je aan de slag?
2.    De uitwerking: Jamal Ouariachi, schrijfdocent bij de Querido Academie, gaat over de fase van de uitwerking. Hoe doe je het? En welke schrijftechnieken en -principes heb je nodig?
3.    De publicatie: Als je boek af is, wat dan? Dit college wordt gegeven door Annette Portegies, uitgever van uitgeverij Querido, Nathalie Doruijter, marketingmanager van Singel Uitgeverijen en Marianne Schönbach, literair agent. Je leert hoe de boekenmarkt in elkaar zit en wat de verschillende rollen zijn binnen een uitgeverij. 

Persoonlijke consult 

Als onderdeel van de collegereeks krijg je twee weken na de laatste les een persoonlijk consult van 20 minuten met een docent van de Querido Academie. Je pitcht jouw boekplan. Bij dit gesprek heb je de synopsis bij de hand waaraan je na afloop van elk college hebt gewerkt. 

Meer weten? Kijk op de website. Ben je al overtuigd? Koop je tickets hier! Met de kortingscode natuurlijk!

Korting

En als trouwe lezer van Schrijven Magazine en Schrijven Online krijg je korting! Je betaalt 150 euro voor de reeks in plaats van 190 euro. Gebruik bij het kopen van je ticket de kortingscode SCHRIJVEN2020.  
 

Afbeelding

Querido Academie 'start je boek'

Uitgeven

Service