Afbeelding

Bron Uitmarkt

Uitmarkt Boeken op 27 & 28 augustus voor literatuurliefhebbers

Komend weekend vindt de Uitmarkt plaats in Amsterdam. Dit is de jaarlijkse, feestlijke opening van het culturele seizoen. Onderdeel van de Uitmarkt is Uitmarkt Boeken, dat op 27 en 28 augustus te vinden is op het Museumplein en in De Balie. Er is een uitgebreid programma aan inspirerende activiteiten rondom literatuur en poëzie. Daarnaast bevat het programma ook onderdelen rondom mode, muziek en kunst.

Tijdens dit tweedaagse culturele evenement zijn er veel schrijvers en dichters aanwezig, waaronder Jan Siebelink en Hans Dorrestijn. Ook legendarische Nederlandse zanger Barry Hay (Golden Earring) en zijn biograaf Sander Donkers komen langs. Daarnaast zijn er dit jaar een aantal Vlaamse auteurs aanwezig, waaronder Kristien Hemmerecht, Diane Broeckhoven en Marnix Peeters. Op de Boekenmarkt kun je, behalve speciale Uitmarkt-aanbiedingen, ook signerende schrijvers treffen.

Schrijven Magazine is ook aanwezig bij Uitmarkt Boeken. Zien we je daar?

De toegang tot de Uitmarkt en Uitmarkt Boeken is geheel gratis. Het volledige programma en de gastenlijst staan op de website van de Uitmarkt.