Start » Nieuws » Spreker Schrijfdag: Sander Knol

Spreker Schrijfdag: Sander Knol

3 Mei 2019

Sander Knol is eigenaar en uitgever van Xander uitgevers. Hij legt zich toe om het uitgeven van fictie, thrillers en non-fictie voor een breed lezerspubliek. Xander brengt fictie-auteurs zoals Kiki van Dijk, Wilbur Smith en Lucinda Riley van de succesvolle reeks De zeven zussen. Daarnaast publiceert de uitgeverij boeken van persoonlijkheden als Emmanuel Macron, Grace Jones, en Humberto Tan. Voor hij als uitgever voor zichzelf begon, had hij al een gevarieerde loopbaan in het boekenvak achter zich als boekverkoper, redacteur, uitgever en directeur van onder meer Meulenhoff Boekerij. 

Een blik achter de schermen

Voor de Schrijven Magazine  Schrijfdag  zal Sander een blik achter de schermen bieden van de dynamische boekenwereld. Wat doet een uitgever en de andere medewerkers op een uitgeverij, heb ik een uitgever nodig, wat kan ik verwachten als ik mijn manuscript instuur, hoe selecteert een uitgever en alle andere vragen die je als nog niet-gepubliceerd schrijver kan hebben. 

Kom je ook? Bestel jouw tickets!

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!
- Spreker Schrijfdag: Renee Kelder
- Spreker Schrijfdag: Josha Zwaan
- Spreker Schrijfdag: Ton Rozeman
- Spreker Schrijfdag: Judith Visser
- Spreker Schrijfdag: Geert Kimpen


Tags:
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!