Afbeelding

Beeld Pexels

Reminder: Schrijven Magazine doet onderzoek naar schrijfopleidingen en -cursussen

Schrijfenquête over schrijfopleidingen en -cursussen.Een tijdje terug vroegen we aan jullie jullie mening over schrijfopleidingen. Het aanbod van schrijfopleidingen en -cursussen is zo groot, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Voor de Schrijven Magazine Schrijfopleidingenmonitor zijn we benieuwd naar jullie mening en ervaringen.

Aan de hand van een enquête zoeken we uit welke schrijfopleidingen de beste zijn, welke cursussen het populairst zijn en hoe deze beoordeeld worden door de studenten. Ook kijken we naar waarom een student een cursus of opleiding wil volgen. Ten slotte zijn we nieuwsgierig naar jouw ideale schrijfcursus: hoe ziet deze er volgens jou uit?

Heb jij een schrijfopleiding of schrijfcursus gevolgd? Dan horen we graag je mening. Vul de enquête in en help ons het schrijfopleidingenlandschap wat overzichtelijker te maken! De resultaten van dit onderzoek verschijnen later dit jaar in Schrijven Magazine, waardoor je de beste eerste of volgende cursus kan kiezen.

Onder alle deelnemers verloten we het boek De moord op commendatore van Haruki Murakami.

Techniek