Afbeelding

Beeld: shutterstock

Onderzoek schrijfopleidingen creatief schrijven

Doe mee aan de enquête van Schrijven Online!Schrijven Online heeft jouw hulp nodig! Voor een afsluitend stageonderzoek zijn we op zoek naar deelnemers aan deze enquête!

Wie zoeken we

Ben je lid van Schrijven Online, heb je een opleiding creatief schrijven gevolgd (dit kan variëren van workshop tot voltijd opleiding) in Nederland of Vlaanderen en schrijf je met enkele regelmaat creatief, dan willen wij 15 minuten van je tijd vragen om deze enquête in te vullen. Onder de deelnemers wordt een prijs verloot.

Wat onderzoeken we

Er zijn een aantal verschillen tussen de schrijfopleidingen creatief schrijven die aangeboden worden in Amerika en de schrijfopleidingen creatief schrijven die Nederland en Vlaanderen rijk zijn. Voor een afsluitend stageonderzoek zal Schrijven Online onderzoek doen naar de huidige schrijfopleidingen creatief schrijven in Nederland en Vlaanderen en de plaats die creatief schrijven in de samenleving inneemt. Wat wordt er positief bevonden en wat juist negatief aan een in Nederland of Vlaanderen gevolgde schrijfopleiding creatief schrijven?

De resultaten van het onderzoek zullen gebruikt worden in het uiteindelijke stageverslag. Bovendien geven ze inzicht in het beeld dat de leden van Schrijven Online hebben van een schrijfopleiding creatief schrijven. Dit inzicht kan eventueel gebruikt worden bij het verbeteren van de schrijfopleidingen creatief schrijven die Schrijven Online aanbiedt. 

Doe hier mee aan de enquête!

Techniek