Nieuwe variant cursus 'Lust in je leven door schrijven' van Geertje Couwenbergh

In 2019 is de Schrijven Online Academie-cursus Lust in je leven door schrijven van Geertje Couwenbergh volledig vernieuwd. De zeer gewaardeerde cursus is nu ook in een tweede variant te volgen: zonder feedback op je schrijfwerk, maar mét video-instructies van Geertje. Zo kan je ook met een kleiner budget de schrijfcursus volgen.

'De cursus is super leuk geschreven, zó leuk dat je hoopt dat je er zelf ook zo door gaat schrijven.''

''Het is een hele speelse, positieve begeleiding. Dat is wezenlijk anders dan bij de meeste andere schrijfcursussen waar het toch meer op presteren draait. Dit zou je eigenlijk eerst moeten doen. Echt 'anders dan anders' in goede zin. ... het heeft me verrast en nieuwe inzichten gegeven en de manier waarop had ik van tevoren niet kunnen bedenken.''

''Het een geweldige ervaring met de ene 'verrassing' na de andere...''

Zomaar een paar reacties van enthousiaste cursisten. Nieuwsgierig geworden?

[video:https://youtu.be/8MKOKxe-tF8]

Deze cursus is voor jou als je:

  • altijd al wilde schrijven maar niet weet waar te beginnen
  • je geremd voelt in je (schrijf)leven
  • al jaren schrijft maar het vuur kwijt bent
  • je huidige schrijfproject een boost wilt geven met een nieuwe, creatieve invalshoek
  • je schrijfstem zoekt om je beter uit te drukken voor je blog, boek, website of studie
  • Het effect van deze cursus is tweeledig: allereerst train je je schrijfspieren. Je ontwikkelt kracht, flexibiliteit en moed -de drie onmisbare spiergroepen van een goede schrijver. Tegelijkertijd bouw je een vriendschappelijke relatie op met je belangrijkste schrijfgereedschap: je eigen geest.

We bieden deze bijzondere cursus aan in twee vormen:

1) Met  feedback van Geertje. Je krijgt vier keer feedback op een schrijfopdracht. Prijs: € 185,- (€ 170,- als lid van Schrijven Magazine Plus).

2) Zonder feedback. Je krijgt al het materiaal plus een aantal instructievideo's van Geertje. Je stuurt dan geen schrijfopdrachten op. Prijs: € 99,- (€ 89,- als lid van Schrijven Magazine Plus).

Meer informatie over de cursus Lust in je leven door schrijven vind je hier!