Afbeelding

Bron: Stijn Rademaker

Krijg weer plezier in het schrijven met Geertje Couwenberg

Krijg weer plezier in het schrijven met Geertje Couwenberg Velen zullen het herkennen: je bent vol enthousiasme aan een project – zoals een roman – begonnen, maar de passie waarmee je begon is uitgedoofd. Je wilt je werk afmaken, maar de daadkracht en het plezier waarmee je er ooit aan werkte, zijn verdwenen.
Of je hebt al in tijden niet geschreven, terwijl je dit vroeger met zoveel plezier hebt gedaan. Misschien heb je last gekregen van een writer’s block of heb je er simpelweg niet meer aan gedacht om de pen weer op te pakken. 
Geertje Couwenberg kan jouw liefde voor schrijven weer aanwakkeren! In haar cursus Lust in je leven door te schrijven  laat ze je zien hoe je de passie en inspiratie weer terugvindt.

Wat leer je in de cursus?

De cursus is gericht op twee dingen: het trainen van je schrijfspieren en het beter in contact komen met je eigen geest.
Door middel van oefeningen train je de drie belangrijkste spiergroepen van het schrijven: kracht, flexibiliteit en moed.
Ten tweede is de cursus gericht op het ontwikkelen van je belangrijkste schrijfgereedschap: je eigen, originele geest. Geertje helpt je meer in contact te komen met jezelf en een vriendschappelijke relatie op te bouwen met je creatieve geest.

Tijdens de vier lessen leer je te schrijven vanuit je hele lichaam. Je leert zelftwijfel, remmingen en onzekerheid kennen, maar deze juist vóór je te laten werken en niet tegen je. Ten slotte, leer je de opgedane inzichten om te zetten in ‘eetbaar schrijven’; het soort schrijven dat je anderen wilt voeren.

Is deze cursus iets voor mij?

- Ben jij een beginnende schrijver met opstartproblemen?
- Voel jij je geremd in het schrijven?
- Is je schrijflust weg en wil je deze terugvinden?
- Ben je momenteel bezig met een project en kun je wel een boost gebruiken?
- Ben je op zoek naar je eigen, originele schrijfstem?

dan is deze cursus voor jou!

Over Geertje Couwenbergh

Couwenbergh is columnist, schrijfleraar en auteur van drie boeken, waaronder ZIN: Lust in je Leven door Schrijven. Ze schrijft voor diverse bladen en geeft schrijfworkshops in binnen- en buitenland. Exclusief voor Schrijven Online Academie ontwikkelde ze deze cursus, vol nieuw materiaal, uitgebreide voorbeelden, inspiratie en uiteraard, talloze schrijfoefeningen. Alles om het buskruit in je pen en leven te doen ontsteken.