Nieuwe schrijfgids zorgt dat jouw boek er wél komt

Jouw eigen roman schrijven vereist buiten inspiratie ook veel commitment. Soms maakt jouw volhardigheid het verschil of je aan het einde van je schrijfproces wél of geen volledig boek op je naam hebt staan. Voor mensen die op zoek zijn naar handvatten om hun boekidee over de streep te trekken is er weer een nieuw hulpmiddel verschenen. De nieuwe schrijfgids Zorg dat jouw boek er wél komt doet precies wat de titel doet vermoeden.

De twee schrijfsters van het boek zijn auteur en schrijfcoach Jolanda Pikkaart, en auteur, uitgever en illustrator Esther van der Ham. Zo werk je niet alleen aan je schrijfproces aanscherpen, maar ook hoe de wereld rondom boeken uitgeven in elkaar steekt. Via een stappenplan word je meegenomen in een motiverend schrijfproces. Zorg dat jouw boek er wél komt behandelt zowel het schrijfproces voor een fictief verhaal of levensverhaal, als het schrijven van businessboeken aangezien beide schrijvers andere expertises hebben.

Om het maximale uit deze schrijfgids te halen, kun je het lezen van dit boek combineren met het invullen van de Boekplanner 52 weken focus op jouw boek!, wat ook geschreven is door Pikkaart en Van der Ham. Zo kun je handig je eigen schrijfproces vormgeven en bijhouden. Een eigen boek schrijven is immers een langdurig proces, waar alle hulpmiddelen welkom zijn.

Zowel Zorg dat jouw boek er wél komt als de Boekplanner worden uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij. De boeken zijn los van elkaar verkrijgbaar (respectievelijk €14,95 en €22,50), of als combinatie (€29,95).

Service