Afbeelding

Cover van Hasta la vista door Judith Visser.

Maak kans op de nieuwe thriller van Judith Visser

Win de nieuwe roman van Judtih Visser bij een abonnement op Schrijven MagazineDeze actie is gesloten. Neem of geef vóór dinsdag 1 oktober 2013 23:59 u. een (proef)abonnement op Schrijven Magazine en maak kans op Hasta la vista!, de spannende nieuwe thriller van bestsellerauteur Judith Visser. We verloten maarliefst 45 exemplaren, dus de kans dat je wint is groot! Ook leuk: als je nu een abonnement neemt op Schrijven Magazine, is het eerste nummer dat je krijgt het oktobernummer en daarin vind je 10 super schrijftips van... Judith Visser.  Wil je dit nummer niet missen én Judiths thriller Hasta la vista winnen? Neem dan nu een abonnement!

Jaarabonnement Schrijven Magazine (1 jaar slechts € 27,50)
Proefabonnement Schrijven Magazine (€ 9,50 voor 2 nummers) !

De winnaars krijgen hun boek na betaling van hun abonnementsfactuur. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Ben je al abonnee van Schrijven Magazine en wil je geen (proef)abonnement cadeau geven? Ook jij maakt kans op een exemplaar. Kijk hier.
.........................................................................................................................

Daarom lees je Schrijven Magazine

Schrijven Magazine

  1. Omdat je nergens betere schrijftips vindt. (En vergeet ook niet de schrijfworkshops, schrijfoefeningen en schrijfwedstrijden. En de nuttige informatie over het uitgeven van je eigen boek.)
  2. Omdat Schrijven Magazine topschrijvers én debutanten interviewt over het schrijven van een boek en wat ze daarbij inspireert.
  3. Omdat in Schrijven Magazine schrijfcoaches leerzame feedback geven op ingezonden verhalen en gedichten van lezers.
  4. Omdat alles aan Schrijven Magazine uitstraalt dat het blad wordt gemaakt door mensen met passie voor het schrijversvak én verstand van zaken.

Neem of geef nu een jaarabonnement op Schrijven Magazine (1 jaar slechts € 27,50) en maak kans op  de nieuwe thriller van Judith Visser!
Neem of geef nu een proefabonnement op Schrijven Magazine (€ 9,50 voor 2 nummers) en maak kans op de nieuwe thriller van Judith Visser!
.........................................................................................................................

Over Hasta la vista! van Judith Visser

Win de nieuwe roman van Judtih Visser bij een abonnement op Schrijven MagazineHet is zomer en de zestienjarige Milla wil niets liever dan met haar vriendinnen op vakantie, maar haar ouders vinden haar nog te jong. Ze moet per se mee naar weer zo'n suf hotel in Spanje. Gelukkig gaat haar beste vriendin Claire mee, dan wordt het misschien nog wat. De meiden vervelen zich stierlijk, totdat ze de negentienjarige Max leren kennen, die samen met een groep vrienden uitbundig aan het feesten is. Op een avond gaan Milla en Claire stiekem met de spannende Max en zijn vrienden mee… en komen terecht in een gruwelijke nachtmerrie.

Neem of geef nu een jaarabonnement op Schrijven Magazine en maak kans op dit boek!
Neem of geef nu een proefabonnement op Schrijven Magazine en maak kans op dit boek!

De pers over Hasta la vista!

"Judith Visser schrijft met vaart en slaagt er in de spanning voelbaar te maken." --- Algemeen Dagblad
"Bovenal is Hasta la vista spannend. Zo spannend dat je het boek in één keer uit wil lezen." --- Crimezone (****)
"Met name door de interessante ontwikkelingen, vaart en prettige schrijfstijl van Judith Visser blijft het boek boeiend en wil je het liefst onafgebroken doorlezen tot de laatste bladzijde." --- Vrouwenthrillers.nl (****)
"Judith Visser is een van de weinige schrijfsters die weet hoe ze de lezer tegelijkertijd in spanning kan houden, emotioneel kan ontroeren en een lach kan toveren op het gezicht." --- Chicklit.nl(*****)

Wie is Judith Visser?

Win de nieuwe roman van Judtih Visser bij een abonnement op Schrijven MagazineJudith Visser schrijft thrillers voor jeugd en volwassenen. De eerste druk van haar spraakmakende debuut Tegengif was binnen een week uitverkocht, haar derde boek Stuk werd genomineerd voor de Gouden Strop, bewerkt tot een toneelstuk en zal worden verfilmd door Steven de Jong (De Kameleon, De hel van '63). In samenwerking met Schrijven Online maakt Judith de crowdnovelle Screenshot.

Foto: Annett Holland

Neem of geef nu een jaarabonnement op Schrijven Magazine (1 jaar slechts € 27,50) en maak kans op  de nieuwe thriller van Judith Visser!
Neem of geef nu een proefabonnement op Schrijven Magazine (€ 9,50 voor 2 nummers) en maak kans op de nieuwe thriller van Judith Visser!



Bron

www.schrijvenonline.org/korting/judith-visser-jaarabonnement