Afbeelding

Beeld door Tranmautritam van Pexels

Leven etc. - autobiografische schrijfopdracht #5

Leven etc. - autobiografische schrijfopdracht #5Wil jij graag schrijven over leven, liefde of familie? Dat kan bij het Leven etc.: een nieuwe schrijfrubriek waar autobiografische thema's aan bod komen. De formule is hetzelfde als bij de ‘gewone’ wekelijkse schrijfopdracht. 

Autobiografische schrijfopdracht #5 – Mijlpalen

Door schrijfcoach Mia Meijer 

Zijn er in jouw leven gebeurtenissen geweest die je tot 'mijlpalen' zou kunnen bestempelen? Op zulke momenten neemt je leven een wending, of je ervoor gekozen hebt of niet. Het kan het behalen van een diploma zijn geweest, een huwelijk, geboorte of overlijden van iemand uit je omgeving. Het leven vóór die gebeurtenis was anders dan het leven erna. Wat is zo'n mijlpaal in jouw leven geweest? Schrijf hier een verhaal van maximaal 300 woorden.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Mia Meijer is geboren in Haarlem en heeft twee grote passies: lezen en schrijven. Ze was jarenlang lerares Nederlands en geeft workshops Creatief en Autobiografisch Schrijven. Zij heeft Het Citatenmuseum opgericht. www.citatenmuseum.nl

Techniek