Afbeelding

Schrijven Magazine Plus over productiviteit

Foto: Pexels

Leer productief schrijven met het nieuwe Schrijven Magazine Plus

De nieuwe editie van Schrijven Magazine Plus is uit! Het online magazine staat deze keer in het teken van productiviteit.


Naast talent en discipline is er nog een derde belangrijke factor bij het schrijven: ruimte. Je moet ruimte hebben om te schrijven. Dat kan zijn ruimte in je hoofd. Wie veel aan zijn of haar hoofd heeft, komt vaak niet aan schrijven toe. Te veel zaken vragen je aandacht waardoor je schrijfproject op de achtergrond raakt. In de drukte van alledag realiseer je je plotseling: ik heb al maanden niet geschreven. Veel coaches en schrijvers adviseren dan ook: blijf hoe dan ook schrijven. Liefst elke dag. Een atleet traint dagelijks. Iemand die bij een orkest speelt, oefent dagelijks. 

Als schrijver moet je dat ook doen, wil je je project tot een goed einde brengen. Maar ik heb helemaal geen tijd om elke dag te schrijven, werp je misschien tegen. Het hoeft niet lang te zijn. De Amerikaanse schrijver David Vann schrijft elke morgen maar twee uur, van 6 tot 8 uur, en gaat daarna verder met de dagelijkse beslommeringen. Twee uur is genoeg, zegt hij.

Daar zal de nieuwe editie van Schrijven Magazine Plus je mee helpen want het staat compleet in het thema van productiviteit. Leer snel een writer’s block to overkomen, hoe je minder afgeleid raakt en doe opdrachten om naar je hart te leren luisteren. 

Met onder andere


-    Productiever schrijven? Zo voorkom je afleiding door het internet
-    Deze tools voor schrijvers maken het leven makkelijker
-    En waar haal je schrijftijd vandaan?

Abonnees van Schrijven Magazine Plus ontvangen de nieuwe editie vanzelf in hun mailbox. Nog geen abonnee? Meld je aan! Ben je al lid van het papieren magazine, dan krijg je maar liefst 55% korting op een Plus-abonnement.

Wat is Schrijven Magazine Plus?

Schrijven Magazine Plus is de verbeterde versie van wat voorheen Schrijven Online Plus heette. Je blijft profiteren van de vertrouwde voordelen, zoals korting op cursussen. Maar krijgt er een geweldig extra bij: een Online Magazine dat 6 x per jaar verschijnt, in de maanden dat Schrijven Magazine niet verschijnt. In iedere editie van Schrijven Magazine Plus staat één schrijfthema centraal. In de eerste editie, die je ter kennismaking gratis kunt bekijken, vertellen we je bijvoorbeeld alles over het schrijven van dialogen.

Afbeelding

Schrijven Magazine Plus over productiviteit