Afbeelding

Logo Hebban Fantasy

Hebban Fantasy – boekencommunity voor het fantastische genre

Hebban Fantasy voor Nederlandstalige fantasy, sci-fi en horrorHebban Fantasy is de nieuwste toevoeging van Hebban.nl, een Nederlandse variant op Goodreads. Ben jij verzot op het fantastische genre? Dan is deze website wat voor jou!

Op Hebban Fantasy kun je terecht voor recensies van Nederlandstalige sci-fi, fantasy en horror uitgaven van professionele uitgeverijen, maar ook voor nieuws, interviews, achtergrondartikelen en winacties in het fantastische genre. Ook voor games, films, tv-series en evenementen.

Sinds kort kun je ook terecht op het forum van Hebban Fantasy, en kun je jouw eigen boekenblog bijhouden. Benieuwd? Neem een kijkje.

Stichting ter bevordering van het fantastische genre

Hebban Fantasy is onderdeel van Hebban.nl. Bijzonder aan deze community, is dat Hebban per genre een aparte, deskundige redactie kent. Zo wordt Hebban Fantasy beheerd door de Stichting ter bevordering van het fantastische genre, een koepelorganisatie waar de schrijfwedstrijd Paul Harland Prijs ook deel van uitmaakt.

Het bestuur van de Stichting bestaat uit Ad van Tiggelen (auteur Adrian Stone), Thomas Olde Heuvelt (auteur en co-organisator van de PHP), Debbie van der Zande (portal redacteur Hebban Fantasy), Heidi van der Vloet (co-organisator sf- en fantasyconventie Imagicon) en Martijn Lindeboom (auteur, co-organisator van de PHP en redacteur van Hebban Fantasy).