Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Vind hier de drie schrijfactiviteiten van dit weekend.Nog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Leer hoe je je verhaal kan herschrijven in Baarlo, stop spreekwoorden in je verhaal in Tilburg of ga al stretchend aan de slag met schrijven in Amsterdam.

Schrijven is schrappen

Datum: zaterdag 27 januari 2018 van 10.00 tot 16.00
Locatie: Baarlo
Je kent die uitspraak wel: schrijven is schrappen. In deze cursus ga je hiermee aan de slag. Het herschrijven, redigeren en corrigeren van je verhaal. Want hoe doe je dat? Waar kun je allemaal op letten? Tijdens deze cursus ga je met een scherpere, nieuwe blik naar je eigen verhaal kijken om hem zo beter te maken. Lees hier hoe je je tekst kunt herschrijven.

Spreekwoorden en gezegdes

Datum: zondag 28 januari 2018 van 10.00 tot 12.00
Locatie: Tilburg
Om even met de deur in huis te vallen, heb jij het gevoel dat je aan handen en voeten gebonden bent wanneer het om schrijven gaat? Maak je dan geen zorgen. Bij deze cursus leer je op eigen benen staan. Herken je de spreekwoorden en gezegdes? In Tilburg ga je daarmee aan de slag. Laat je inspireren door onze oude spreekwoorden. Verwerk een spreekwoord of gezegde in een verhaal of de betekenis van een spreekwoord. Dit kan bij het schrijfcafé. Klik hier voor meer informatie.

Yoga en schrijven

Datum: zondag 28 januari 2018 van 10.00 tot 16.00
Locatie: Amsterdam
Heb je zin om een beetje actief te zijn, maar wil je ook lekker ontspannen dit weekend? Dat kan met de workshop yoga en schrijven. Je hebt geen ervaring of een yogamatje nodig om deel te mogen nemen. Mocht je wel ervaring hebben, dan zal deze combinatie je misschien wel verrassen. De rust die je hebt tijdens en na het doen van yoga kun je gebruiken om aan de slag te gaan met je verhaal. Gebruik eventueel de yogaoefeningen als inspiratie voor je verhaal. Lees hier meer over deze ontspannende workshop.

Benieuwd welke schrijfactiviteiten bij jou in de buurt plaatsvinden? Bekijk het hele overzicht hier.

Door Nicolette Hendriks

Techniek

Service