Afbeelding

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Krijg de perfecte tips voor een goed interview in Heverlee, ga naar Rotterdam en schrijf in de nacht of volg een interessante poëzieworkshop.  

Workshop interviewen voor bloggers

Datum: zaterdag 21 oktober van 14:00-17:00
Locatie: Heverlee (BE)
In deze workshop leer je alles wat je wilt weten over interviewen van journaliste Barbara De Munnynck. De afgelopen tien jaar interviewde zij de meest uiteenlopende mensen. Zij kan al jouw vragen over interviewen beantwoorden en heeft veel handige tips en tricks.
Kijk hier voor meer informatie.

The Night Shift

Datum: zaterdag 16 september van 21:30-03:30 (inlopen vanaf 21:00)
Locatie: Rotterdam
Voor alle nachtuilen en uitstellers! Werk een nacht lang aan je eigen korte verhaal of roman in een literair stimulerende omgeving (met drank en snacks), deel je harde zwoegen met collega-schrijvers en ontvang tips van een professionele schrijfdocent. Voor degenen die liever een schrijfopdracht voor de nacht meekrijgen is er de schrijfopdrachtgenerator
Kijk hier voor meer informatie

Poëzieworkshop

Datum: zondag 22 oktober van 14:00-16:30
Locatie: Rotterdam
Voor dichters die al langere tijd schrijven, maar nog niet of nauwelijks hebben gepubliceerd. Volg een poëzieles van Peter Swanborn en leer in een kleine groep aan de hand van een schrijfopdracht de kneepjes van het poëzievak. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
Kijk hier voor meer informatie.

Service