Start » Nieuws » De brandende liefde schrijfwedstrijd

De brandende liefde schrijfwedstrijd

10 Mei 2016

[Deze schrijfwedstrijd is gesloten] Een van de lastigste scènes om goed te schrijven is de seksscène. Al snel kan een dergelijke scène plat, zoetsappig of cliché klinken. Aan jou de uitdaging om een seksscène van maximaal 500 woorden te schrijven waarin een vliegticket voorkomt.

Deadline

Inzenden kan tot en met 31 mei 23:59 uur via dit formulier. De uitslag wordt bekend gemaakt op 21 juni op de homepage van Schrijven Online.

De jury

De jury bestaat uit: thrillerschrijfster Isa Maron, bekend van onder andere De Noordzeemoorden, schrijfster en één van de moordwijven Liesbeth van Kempen (Gevaarlijk spel) en de redactie van Schrijven Magazine/Schrijven Online.   

Winnen

De 3 winnende verhalen worden gepubliceerd in het literaire katern Alice van Schrijven Magazine. De winnaar van de eerste prijs krijgt, behalve een boekenpakket bestaande uit de trilogie: Finding It, Losing It en Faking It van Cora Carmack, een masterclass naar keuze bij de Querido Academie t.w.v. €295. De winnaar van de tweede prijs ontvangt het boek Godin, held van Gustaaf Peek en de winnaar van de derde prijs krijgt het boek Pussy album van Stella Bergsma. Met dank aan Singel Uitgeverijen en Querido Academie

Wil jij een onvergetelijke seksscène schrijven? Maar heb je daar hulp bij nodig? Abonneer je dan op onze ZINDERENDE ZOMERNUMMER van SCHRIJVEN MAGAZINE, die omstreeks 3 juni verschijnt. Dit nummer thuis ontvangen, maar nog geen abonnee? Neem vóór maandag 23 mei 16:00 u. een abonnement!.

Word abonnee     Werf een abonee 

« terug naar het nieuwsoverzichtLees Schrijven Magazine
  • Leer schrijven als Stephen King
  • Alles wat een schrijver moet weten over uitgeverijen
  • Schrijftips van Sander Kollaard (Stadium IV)
  • Wat verdien je aan een boek?
  • Crashcourse publiciteit & promotie
  • De schrijfdip en wat je ertegen kunt doen

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór 23 september 16:00 u. een abonnement!

MELD JE AAN
A A N B I E D I N G Schrijven Magazine

1 jaar voor slechts € 27,50 én cadeaus!

Profiteer nu!