Afbeelding

3 online schrijfcursussen

Foto: Pexels

3 online schrijfcursussen om de wintermaanden mee door te komen

Rond de feestdagen heb je misschien wat meer tijd om aan het schrijven te gaan. Een dekentje, een lekkere mok warme chocolademelk erbij en schrijven maar!


Online Schrijfcafé | Kerstspecial

Je zult schrijfmeters maken zoals je niet eerder deed. Vanuit huis. Je schrijft waaraan jij wilt schrijven. Gedurende de dag vind je schrijfrondes, inspiratie, muziek, en cadeautjes die van tevoren zijn gestuurd! Zo kun jij je die dag 100% focussen op het schrijven. Mocht je er even doorheen zitten, ook dat is geen probleem, daarvoor kan je naar een van de Breakout Rooms.

Wanneer: 22 december
Meer weten?  

Vijf Uur Schrijfvuur met Geertje Couwenbergh

Wil je schrijven maar weet je niet goed waar te beginnen? Of weet je dat precies, maar blijf je het daadwerkelijk doen maar uitstellen? Of heb je een verlangen om je verhaal te vertellen – maar geen enkele schrijfervaring? Met deze 10-delige video schrijfcursus maakt auteur en schrijftrainer Geertje Couwenbergh het je zo makkelijk mogelijk!

Wanneer: Wanneer jij wil
Meer weten?  

Een jaar lang verrekt toffe schrijfopdrachten

Schrijf je graag, maar vind je het moeilijk om er tijd voor te maken? Zou je het fijn vinden om élke week te schrijven? Doe dat dan. Door je in te schrijven op deze challenge, bijvoorbeeld. Want dan krijg je een jaar lang elke week een schrijfopdracht in je mailbox. Elke mail heeft maar één doel: jou als een bezetene doen schrijven.

Wanneer: 50 weken, elke week
Meer weten?  

Geef je zelf een schrijfcursus?

Plaats jouw schrijfcursus dan gratis bij ons in het overzicht! Binnen 3 werkdagen staat de cursus in deze lijst. Wil je je schrijfcursus aanmelden? Kijk dan hier! 

Service