Start » Schrijfactiviteit aanmaken

Schrijfactiviteit aanmaken

Op deze pagina kun je activiteiten aanmelden voor de schrijfagenda van Schrijven Online. Voor wedstrijden kun je dit formulier gebruiken.

LET OP: je aanmelding moet aan de volgende 6 voorwaarden voldoen. Anders wordt het niet geplaatst.

1) De schrijfactiviteit moet met schrijven te maken hebben. Een literaire activiteit is niet automatisch een schrijfactiviteit.

2) De beschrijving mag bestaan uit minimaal 250 woorden en maximaal 400 woorden. De uitgebreide beschrijving en de voorwaarden kunnen bezoekers op je website nalezen.

3) Zijn er meerdere activiteiten? Vul dan het formulier meerdere keren in. Zijn er meer dan 5 activiteiten per seizoen, groepeer ze dan in 1 of 2 logische clusters, bijvoorbeeld ‘roman-, verhalen-, poëzie- en scenariocursussen’ met in de rest van de velden de eerste cursusdata en bij de prijzen de minimum- en maximumcursusbedragen.

4) Controleer voordat je het formulier invult of de activiteit niet al op Schrijven Online staat (door te filteren op provincie waar je wedstrijd plaatsvindt).

5) Controleer ook goed of de mailadressen, telefoonnummers en data die je hebt ingevuld daadwerkelijk kloppen.

6) Het vermelden van schrijfwedstrijden op Schrijven Online (meer dan 100.000 bezoekers per maand) is gratis. Het enige wat we vragen is een link naar Schrijven Online op jouw website. Het liefst natuurlijk met een leuke aanbeveling erbij.

Schrijfactiviteiten worden pas na controle van bovenstaande 6 punten geplaatst. We proberen binnen 3 werkdagen de aanmelding te controleren. Als de schrijfactiviteit niet compleet is aangeleverd of niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, behoudt Schrijven Online zich het recht voor wedstrijden niet te publiceren.

Vind je dat je schrijfactiviteit onterecht niet is geplaatst, controleer voor de zekerheid de bovenstaande 6 punten en stuur een onderbouwde mail naar redactie@schrijvenonline.org.


Zeker weten dat jouw schrijfactiviteit alle aandacht krijgt? Neem contact op met Elma Noë, accountmanager Schrijven Online & Schrijven Magazine. Tel: +31(0)30-6933192. E-mail: enoe@virtumedia.nl.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.


Wie organiseert de activiteit?
Waar vindt de activiteit plaats? LET OP: alleen plaatsnaam. Exacte locatie zoals adres/gebouw etc NIET hier vermelden maar in de omschrijving.
Wanneer vindt de activiteit plaats?
Formaat: 12 11 2019
Wat is de startdatum van de activiteit? Dit wordt gebruikt om te sorteren.
Wat kost de activiteit?
Adres van website. Liefst meteen naar de detailpagina verwijzen. Activiteiten zonder website worden niet vermeld.
Laat de activiteit extra opvallen (let op: betaalde optie)
Onderstaande opties zijn betaalde mogelijkheden om uw activiteit extra op te laten vallen. Vul hieronder de facturatiegegevens in.
Tip deze activiteit waardoor deze extra opvalt in overzichten. Kosten: eenmalig € 25,- (ex.BTW)
Vermelding van de activiteit op de Twitter-account van Schrijven Online (meer dan 10.000 volgers). Kosten: eenmalig € 75,- (ex.BTW)
Door je activiteit aan te melden op Schrijven Online, schrijf je je in voor onze relatienieuwsbrief . In die nieuwsbrief vind je nieuws over de Week van het Schrijven én extraatjes voor ons relatienetwerk. Bijvoorbeeld: gratis nieuwsbriefvermeldingen (de Schrijven Nieuwsbrief heeft 11.000 lezers!).