Start » Schrijfwedstrijd aanmaken

Schrijfwedstrijd aanmaken

Op deze pagina kun je wedstrijden aanmelden voor de schrijfagenda van Schrijven Online. Voor andere activiteiten (cursussen etc.) kun je dit formulier gebruiken.

LET OP: je aanmelding moet aan de volgende 6 voorwaarden voldoen. Anders wordt je aanmelding niet geplaatst.

1) De schrijfwedstrijd moet met schrijven te maken hebben. Een wedstrijd waarbij een slogan verzonnen dient te worden is geen schrijfwedstrijd.

2) De beschrijving mag bestaan uit minimaal 250 woorden en maximaal 400 woorden. De uitgebreide beschrijving en de voorwaarden kunnen bezoekers op je website nalezen.

3) Controleer voordat je het formulier invult of de wedstrijd niet al op Schrijven Online staat (door te filteren op provincie waar je wedstrijd plaatsvindt).

4) Controleer ook goed of de mailadressen, telefoonnummers en data die je hebt ingevuld daadwerkelijk kloppen.

5) We plaatsen alleen schrijfwedstrijden waarmee de deelnemers een prijs kunnen winnen. Opname in een bundel is niet voldoende.

6) Het vermelden van schrijfwedstrijden op Schrijven Online (meer dan 100.000 bezoekers per maand) is gratis. Het enige wat we vragen is een link naar Schrijven Online op jouw website. Het liefst natuurlijk met een leuke aanbeveling erbij.

Wedstrijden worden pas na controle van bovenstaande 6 punten geplaatst. We proberen binnen 3 werkdagen de aanmelding te controleren. Als de schrijfwedstrijd niet compleet is aangeleverd of niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, behoudt Schrijven Online zich het recht voor wedstrijden niet te publiceren.

Vind je dat je schrijfwedstrijd onterecht niet is geplaatst, controleer voor de zekerheid de bovenstaande 6 punten en stuur een onderbouwde mail naar redactie@schrijvenonline.org.


Zeker weten dat jouw schrijfwedstrijd alle aandacht krijgt? Neem contact op met Elma Noë, accountmanager Schrijven Online & Schrijven Magazine. Tel: +31(0)30-6933192. E-mail: enoe@virtumedia.nl.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.


Wie organiseert de wedstrijd?
Wat kun je winnen?
Adres van website. Liefst meteen naar de detailpagina verwijzen. Wedstrijden zonder website worden niet vermeld.
Formaat: 22 nov 2019
Formaat: 23:03
Wat is de uiterste inzenddatum?
Kost het geld om aan de wedstrijd mee te kunnen doen?
Laat de wedstrijd extra opvallen (let op: betaalde optie)
Onderstaande opties zijn betaalde mogelijkheden om uw wedstrijd extra op te laten vallen. Vul hieronder de facturatiegegevens in.
Tip deze activiteit waardoor deze extra opvalt in overzichten. Kosten: eenmalig € 25,- (ex.BTW)
Vermelding van de activiteit op de Twitter-account van Schrijven Online (meer dan 10.000 volgers). Kosten: eenmalig € 75,- (ex.BTW)
Door je activiteit aan te melden op Schrijven Online, schrijf je je in voor onze relatienieuwsbrief . In die nieuwsbrief vind je nieuws over de Week van het Schrijven én extraatjes voor ons relatienetwerk. Bijvoorbeeld: gratis nieuwsbriefvermeldingen (de Schrijven Nieuwsbrief heeft 11.000 lezers!).