Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

#252 Voorgevoel

'Mark..Mark ben je wakker? Mark? Slaap je?' 'Jezus, wat denk je zelf Kat? Waarom doe je het licht aan? Het is drie uur!' 'Ja sorry, maar ik lig al uren wakker. Ik kan er gewoon niet van slapen.' 'Kat.. we hebben het er uitgebreid over gehad. Jij vond het toch oké?' 'Jawel, maar..' 'Nou dan, mag het licht weer uit?' 'Maar toch voelt het niet goed.' 'Hoezo niet goed? Kat, het is maar een weekend. Twee dagen. En zo erg zijn Bart en Silvia toch niet?  'Silvia is best aardig, maar Bart.. Oh Mark kunnen we niet afzeggen?' 'Wat? En dan mijn promotie mislopen, alleen omdat jij Bart niet zo leuk vindt? Je weet dat ik heel veel van je hou Kat, maar dit ga ik echt niet voor je afzeggen.' 'Maar..' 'Luister, Bart is best ok; hij betaalt me immers een riant salaris, toch? En daarbij, wanneer krijg je nou de kans om een heel weekend op zo'n luxe jacht door te brengen? Lekker eten, lekker zwemmen. En ik kan niet wachten om jou in die kleine rode bikini op de voorsteven te zien liggen. Kom eens bij me lekker ding. Bart zal vast zijn ogen niet van dat goddelijke lijf van je kunnen afhouden.' 'Mark nee, hou op. Je kietelt.' 'Mmmm, dat noemen ze voorspel Katje schatje.' 'Mark, even serieus. Dat is nou net het probleem. Ik weet niet waarom, maar ik krijg de kriebels van Bart. En ja, ik heb toegezegd en ja, ik weet dat je promotie ervan afhangt, maar ik heb er echt geen goed gevoel over. Laten we gewoon een smoes verzinnen en dit weekend lekker met z'n tweetjes weg gaan. .. 'Mark?' 'Nee.' 'Wat nee?' 'Nee Kat. Dat doen we niet. Ik ga dit weekend met mijn baas niet afzeggen alleen omdat jij er "geen goed gevoel" bij hebt. Het gaat hier om mijn carrière weet je nog? Die heb ik niet opgebouwd door naar dit soort geneuzel te luisteren.' 'Maar..' 'Nee, je gaat gewoon mee. En die rode bikini van je ook. Punt uit. En aangezien je nu toch niet in de stemming bent voor wat gezelligheid, zou ik heel graag weer gaan slapen. 'Maar Mark..' 'Doe jij het licht uit?'  

Lid sinds

2 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ruzie is een ongewenste derde in bed. Daarom drinken veel koppels 's avonds alcohol. Dan vergeten ze waarover ze ruzie hadden :unibrow: Mooi stukje. Ik was direct mee.

Lid sinds

3 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Goede dialoog die zich aan beide kanten uitstrekt en daarmee het verhaal body geeft. Ik ben dan weer niet zo'n fan van de twee-in-plaats-van-drie puntjes die je een paar keer gebruikt.

Lid sinds

12 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag Edwin, Mooie dialoog, goed opgebouwd, die hardnekkigheid van twee kanten. Leuk geschreven, met bij voorbeeld die rode bikini erbij te betrekken. Jammer dat hij niet vraagt wat haar zo beklemd :o doet zijn? Typisch voorbeeld van een (echt)paar dat in problemen gaat geraken door het niet uitdiepen wat er eigenlijk speelt, maar ja, dat was hier in de schrijfopdracht ook niet de bedoeling.

Lid sinds

5 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Chantal. Je hebt me :thumbsup:, goed het voogevoel van de vrouw in kwestie weergegeven. Ik zou die vent laten zitten hoor, zijn vrouw in de vitrine (of nog erger) voor zijn eigen gewin :D :D Kortom sterke dialoog en graag gelezen. Fijne dag.

Lid sinds

6 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Edwin Carrière of luisteren naar de onderbuikgevoelens van zijn vrouw. Ik heb het met veel spanning gelezen.

Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Chantal, … het was heerlijk weglezen. Echt iets van deze tijd! Prachtige invulling van de opdracht. :nod: :thumbsup:

Lid sinds

3 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Oei, dat voorgevoel kon weleens heel erg kloppen. Misschien die rode bikini maar beter thuis laten. Mooie dialoog, nodigt echt uit tot doorlezen.

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Lieve allemaal, bedankt voor het lezen en jullie fijne reacties en opmerkingen! Ik ben er - zoals altijd - erg blij mee! @N.D.D. Ik heb er weer een nieuw Vlaams woord bijgeleerd :) @Marie, ik hoop in dit geval ook dat Kat de boot mist ;) @Marijcke, ik ben bang dat Mark het misschien wel helemaal niet wilde horen wat haar dwars zat, want dan had hij inderdaad moeten afzeggen.

Lid sinds

3 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Goed dialoog! Een dingetje: [quote: edwinchantalenquinten]'Silvia is best aardig, maar Bart.. Oh Mark kunnen we niet afzeggen?'[/quote] Ik krijg altijd de kriebels wanneer mensen 'oh' zeggen. Hoe vaak hoor je dat in het echt? Dit werkt ook: 'Silvia is best aardig, maar Bart... Kunnen we niet gewoon afzeggen?' Graag gelezen!