Lid sinds

7 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

#214 - Damage Control

4 oktober 2018 - 15:59
Het zal toch niet waar wezen, zeg dat het niet waar is, neeeeeeeeee! Niet in paniek raken nu, dit kan ik oplossen. Waar zijn de anderen? Ah, daar vliegt Jaap! Sjezus, die gaat nog harder naar beneden dan ik. Ook niet zo gek met dat postuur van hem. Daar zou ik op kunnen landen, aan Jaap missen we niet zo veel. Oh, Harry op links, shoot, lijkt er op dat hij hetzelfde probleem heeft. Wie heeft er aan de touwtjes gezeten? Die lijpe gast is natuurlijk van plan om op mij te landen als hij de kans krijgt. Hoe veel tijd heb ik nog? Waar is Tita Tovenaar als je hem nodig hebt? Jammer dat dit geen stripverhaal is, dan had ik aan een tekstballonnetje kunnen gaan hangen. Wat ben ik toch een naïeve Jodocus om te geloven dat het wel goed zou komen. Afdeling Damage Control, het dringt nu pas tot me door, zal het goed doen op Facebook! Ik ga in ieder geval niet onopgemerkt de pijp uit. Nou schrap zetten, daar is Jaap, even mikken. Duizend bommen en granaten, daar komt ieeeeeeeeee!

Lid sinds

5 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
4 oktober 2018 - 18:28
Kort en krachtig. Ik hou ervan! Alleen voel ik de paniek die je wel benoemt niet in je verhaal. Niet om te zeuren hoor, want het is natuurlijk maar subjectief, maar ik zou best wat meer paniek willen zien, iets waar die paniek uit blijkt. Die kun je dan weer mooi afzetten tegen de grenzeloos droge nuchterheid van de rest van je verhaal.

Lid sinds

8 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
4 oktober 2018 - 20:05
i-Kat de humor vergeet je gelukkig niet. Land zacht op die kolos Jaap. Je hebt me laten grinniken, dus voor mijn gevoel goed gelukt. Fijne avond

Lid sinds

7 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
5 oktober 2018 - 13:10
Dank je John, leuk om te lezen. Bianca, helemaal gelijk, ik lees het wel terug bij anderen, leerzaam! Marie, fijn dat ik je heb laten grinniken!!

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
5 oktober 2018 - 13:12
I-kat heerlijk kort door de bocht! Landen op je collega's; goed voor de teambuilding :). Leuk dat je eindigt met de gevleugelde uitspraak van captain Haddock! Fijn om te lezen!

Lid sinds

6 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
5 oktober 2018 - 23:50
Een tekstballonnetje om aan te kunnen hangen, heel mooi. Ik zie het voor me. En dan die afdeling Damage Control. Heel toepasselijk.

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
7 oktober 2018 - 17:02
i-Kat, … je bent er weer. Wat een leuke vrije val is dit. Tita Tovenaar heeft je wel geholpen, hoor. Je kwam veilig terecht.

Lid sinds

7 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
10 oktober 2018 - 16:05
Dank voor jullie reacties, erg leuk! Wel jammer dat de schrijfcoach niet in beeld is gekomen en er zo weinig reacties bij de meesten zijn gegeven. Deze week Nel, daar heb ik wel vertrouwen in. Weet nog niet of ik tijd en inspiratie zal vinden.