Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

#205 Bloedrode pumps

Ik schrik wakker. Een hand knijpt mijn keel dicht terwijl een andere hand het dekbed van mij afgrist. Donkere, uitdrukkingloze ogen, vlak boven mij. Knieën drukken mijn dijen tegen het matras en uit elkaar. Hij doet het bedlampje aan. Die enge ogen horen bij een bleek, pafferig gezicht met een ringbaardje om een halfgeopende mond. Het meurt naar zware shag, shoarma en sterke drank. Zijn blik glijdt over mijn hele lichaam. Hij gromt akelig wellustig. Ik wil schreeuwen en hem met mijn vuisten van mij afslaan, maar hij knijpt mijn keel harder dicht. ‘Kappen, bitch! Ik ga je neuken, nu!’ Verstijfd blijf ik liggen. Hij laat mijn keel los, zijn hand glijdt naar mijn borsten. De druk van zijn knieën wordt minder als hij met zijn andere hand zijn broek openritst. Ik schreeuw dat ik dit niet wil en dat hij moet stoppen en oprotten. Zijn vuist ramt tegen mijn wang. Ik proef bloed en mijn hoofd tolt. ‘Kop dicht, vuile hoer! Anders maak ik je dood en dan neuk ik je net zolang tot je koud bent!’ De vuistslag, de smaak van bloed en zijn dreigement moeten een oerkracht in mij hebben losgemaakt. In een flits grijp ik zijn oren en trek zijn hoofd met een stevige ruk tegen mijn voorhoofd. De kopstoot versuft hem. Ik trek mijn benen in en strek ze met zoveel kracht dat hij ruggelings op de grond dondert. Ik spring boven op hem en timmer hem op zijn gezicht. Hij jammert ‘Hou op, ik wil dit niet.’ Ik graai onder mijn bed naar mijn pumps en sla hem waar ik hem kan raken. ‘Zo hufter, wil jij dit niet?’, hijg ik. En terwijl ik ieder woord kracht bij zet door met mijn pumps beurtelings op zijn gezicht en op zijn kruis te beuken, schreeuw ik ‘Ik – wil – dit – wel!’

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Zo, heftig dit. Nietsvermoedend lees ik dit verhaal en kom in een gewelddadige verkrachtingsscène terecht. Het einde heeft minder lengte dan het begin. Ik vraag me af of dat terecht is. Het is wel zo dat het eerste deel een spanningsopbouw heeft. Mijn verontrusting stijgt tijdens het lezen en bij het einde komt een ontlading. Toch vind ik het begin beter invoelend geschreven dan het einde. Daar wordt het actiever en afstandelijker, alsof de knop dan om is. Behalve die laatste zin dan: Ik - wil - dit - wel. Die pauzes maken het weer emotioneel invoelbaar.

Lid sinds

6 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ha Ton, zijn de tomaten aan het gisten in het Westland? :D Ingespannen, op het puntje van mijn stoel heb ik je gelezen. Mijn eerste gedachte was, ik vind het knap, een man die vanuit een vrouw zo'n bedscène beschrijft, maar waar kwam de man vandaan? Had zij de deur open laten staan gezien de warmte? Voor mijn gevoel doet deze zin afbreuk: 'Hij gromt, kennelijk bevalt het wat hij ziet.' De lezer is namelijk nog niet bij het onthutsende einde. Op dat precieze moment kan zij alleen maar diepe walging en grote paniek voelen. Dit is een zin van een impact die mij doet huiveren: ‘Kop dicht, vuile hoer! Anders maak ik je dood en dan neuk ik je net zolang tot je koud bent!’ 'zijn grove dreigement'; grof hier is m.i. des schrijvers concluderend en echt, je lezer heeft het al gelezen en ingeschat. Het einde vind ik fenomenaal, ik was hier dan ook geen nanoseconde op bedacht. (openritst) :thumbsup:

Lid sinds

2 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ja, die smeerlap zal zich zijn nachtje wel anders voorgesteld hebben. De pumps vind ik wat raar, in die zin dat ze haar aandacht toch even van hem moet afhalen om ze onder het bed uit te graaien. Dat zou ik in zo'n situatie niet echt doen denk ik. Kunnen ze niet ergens anders liggen? Meer voor het oprapen?

Lid sinds

1 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Prachtig Ton ! Spannend, raak, tempo ! Wat mij betreft mag je na de zin 'Kop dicht....' meteen door met: 'In een flits.....' Dan blijf je helemaal in de actie. Hulde!

Lid sinds

4 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ton, hoe kom je erop! Heel akelig begin en dan je hilarische einde. Voor mij doen de bloedrode pumps het! Fijne avond.

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Schrijfcoach Odile, dank je hartelijk voor je reactie. Jazeker, heftig; dat was ook precies de bedoeling. Want ik ging uit van de stelling dat een vrouw nee bedoelt als zij nee (oftewel; ik wil dit niet) zegt en dat heb ik omgedraaid. Ook het slachtofferschap maar meteen omgedraaid. Van daar uit heb ik dit verhaal met de spanningsopbouw en ontlading zo opgezet.

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Mili, Haagsche dame achter de duinen! Wat heerlijk om je hier weer tegen te komen. Ik heb je gemist, net als je treffende commentaren! De tomaten zijn hier gelijk de pumps; bloedrood! Ik hoop dat je niet van je stoel(puntje) bent gevallen... De man, hij kwam daarvandaan waar jij hem vandaan wil laten komen; ik heb dat open gelaten zodat de lezer wat in te vullen heeft. De open deur is gezien de warmte wel een optie, hoewel niet al te slim... De afbreukzin; ik wil zijn reactie n.a.v. zijn blik over haar lichaam hoorbaar maken, dat 'bevallen' is dan net wat te lief. Ik maak er van; 'Hij gromt akelig wellustig.' Ook raak is je opmerking over 'grove', het gaat eruit. Mili, hartelijk dank voor je complimenten en suggesties!

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Meiga, dank je hartelijk voor je reactie. Die pumps; ook bij mij ligt er van alles onder mijn bed, voornamelijk schoeisel, sokken en nog wel meer. Zo had HP onder haar bed haar pumps staan, en dat kwam haar goed van pas. Immers na de kopstoot is de aanrander versuft en belandt hij door haar toedoen ruggelings op de grond, naast het bed dus. En ook nog eens met HP boven op zich. Dan is het voor HP een koud kunstje om het eerste te grijpen waarmee ze op hem in kan beuken, en dat zijn de pumps die onder haar bed staan.

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Zeevink, hartelijk dank voor je reactie. Ik glim van je 'spannend, raak, tempo', fijn dit te horen! Je suggestie om helemaal in de actie te blijven wil ik nog even laten bezinken; misschien is de verklarende zin over de oerkracht wel wat vertragend vwb de actie, maar die markeert / verklaart wel de ommekeer. Ik slaap er nog een nachtje over.

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Mw.Marie, hartelijk dank voor je reactie. Vwb je vraag hoe ik erop kom; zie #6. En ja, bloedrode pumps doen het altijd goed. Alleen staan ze mij niet en ik kan er nauwelijks op lopen... :D

Lid sinds

6 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Spanning ten top, Ton, met veel details in een paar woorden opgeschreven. En dan de beschrijving van die kerel, maakt het allemaal nog enger. Ik vind het verhaal helemaal compleet met een overwacht humoristisch slot. Alleen de woorden 'Kappen bitch' zou ik weglaten. Die hebben geen functie. Ze ligt immers verstijfd, dus doet niets. Grtn, J.

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Jules, hartelijk dank voor je reactie. Het verstijfd blijven liggen heb ik iets naar achteren verschoven; het is een reactie op zowel het dichtknijpen van de keel als het 'kappen bitch etc.', en dat 'kappen bitch' is weer een reactie op haar (poging tot) schreeuwen en hem van zich afslaan.

Lid sinds

3 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Spannend scenario, Ton, mooie omwenteling van slachtoffer naar heldin. Beeldend beschreven ook. Even heb ik na zitten nadenken over wat je beschrijft over de knieën, de positie daarvan en de druk die daardoor minder wordt, en of dat trappen qua logica wel kon. En ja, alles is helder en qua logica kan het prima. Dikke vette :thumbsup: voor jou!

Lid sinds

2 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Ton, Heftig verhaal, had ik om één of andere reden niet verwacht. Goed gedaan. De laatste zin had ik weggelaten, te geforceerd.

Lid sinds

2 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik sluit me bij de lezers aan. Heftig en dat in die hitte. Een kopstoot? Daar krijgt ze alleen maar zelf een geweldige hoofdpijn van. Of een hersenschudding. Hooguit een voetbalster zal het in haar hersens halen een belager een kopstoot te verkopen. Een vrouw zal in een eerste opwelling met haar nagels gaan werken -net als een kat- en zo'n vent de reepjes van zijn gezicht krabben. Pas daarna zal ze naar haar pump grijpen om hem te hersens in te meppen. Ook ik vraag me af, wie hij is en hoe hij binnenkomt. Een wildvreemde de zomaar voor je bed staat. Je HP moet ook niet met een open raam slapen. Hitte (en drank) doet rare dingen met mensen.

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Karinska, hartelijk dank voor je complimenten. Ik word er stil van. En frappant dat waar jij over hebt zitten nadenken, was ook voor mij het deel waar ik de meeste hoofdbrekens over had. (heb het nog net niet uitgeprobeerd... :D ), maar des fijner is het dat jij het zo positief beoordeelt!

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Jurrit, hartelijk dank voor je reactie. Die laatste zin was nu juist bedoeld om de ommekeer nog eens goed te onderstrepen.

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Edith E, hartelijk dank voor je reactie. Met kopstoten en reepjes gezicht door toedoen van nagels, daar heb ik geen ervaring mee of bijzondere kennis over. Maar misschien is mijn HP ook geen doorsnee vrouw? Wat de binnenkomst betreft; zie #7.

Lid sinds

3 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hallo Ton, dit is wel iets anders dan de eerdere kerstverhalen van je. Gruwelijk hoe je die vrouw tekeer laat gaan, maar wel krachtig. Dit is toch niet Ensina? Graag gelezen, Groet Connie

Lid sinds

3 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Connie, hartelijk dank voor je reactie, en fijn dat je weer van de (SOL-)partij bent (ik las net ook jouw bijdrage #205). De HP heeft nu geen naam, maar ik zou Esina best wel in staat achten aanzien tot zo'n krachtig, doortastend en bloeddorstig optreden! ;)

Lid sinds

2 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Met kopstoten en reepjes gezicht door toedoen van nagels, daar heb ik geen ervaring mee of bijzondere kennis over. Maar misschien is mijn HP ook geen doorsnee vrouw? .
Nee, Ton, jouw HP is geen doorsnee vrouw, zoals (Goddank) haar belager geen doorsnee man is. Toch denk ik, dat een vrouw in het nauw (dat rijmt) of in paniek of razernij eerder met haar handen (nagels) zal werken, dan dat ze kopstoten uitdeelt. Zou ze schoenen dragen, dan trekt ze inderdaad haar schoen uit om haar belager een mep te verkopen. Ik heb er gelukkig geen ervaring mee, maar als ik zo over de "catfights" van vrouwen in de media lees, dan trekken ze elkaar aan de haren en krabben in het gezicht. Zodoende. Zo, nu ga ik jouw reactie op mijn stukje lezen.