Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

vervolgverhaal schrijven

Op dit moment ben ik, en met mij nog drie anderen, bezig om een vervolgverhaal te schrijven op de lege ton van Diogenes, www.legeton.be We zouden graag meer auteurs hebben die meedoen, want hoe meer ideeën, hoe spannender het wordt. Het is niet echt noodzakelijk om perfect te kunnen schrijven, het gaat om het plezier en om de eer om naderhand als auteur vermeld te staan in het boek. Omdat kwaliteit primeert boven kwantiteit, wordt een bijdrage van max. 250 woorden toegevoegd aan het huidige bestand. Het is leuk om meerdere invalshoeken te hebben en die komen omdat iedereen anders denkt en zijn eigen invulling geeft aan zijn aflevering. Op dit moment zijn er nog ruim 44.000 woorden te gaan van de 50.000 woorden, dan moet het zijn afgerond. Dus: wie doet er mee? Hoe meer zielen, hoe meer... ? Enne Dries, dit is echt geen reclame, dit is een oproep om mee te doen aan een creatief schrijfproces.

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ach, de lege ton, wat leuk! Snel kijken. Wat gebeurd er eigenlijk als meerdere mensen een vervolg op hetzelfde stukje schrijven?

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Ceridwen: dan kiezen we vanuit ons buikgevoel welk stuk het meest kan bijdragen aan de verhaallijnen, m.a.w. de spanning ten top drijven.

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
o ja... het vervolgverhaal.. ik had mijn mail wel gelezen, maar had het te druk met shrijfwedstrijden. Maar ik ga eerdaags eindelijk eens kijken op de site.

Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Een bestaand passend stukje of bedoel je een stukje in je fantasie? Dat laatste kun jij zeker wel veranderen, als jij het niet kunt, kan niemand het. :thumbsup:

Lid sinds

16 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
 • Moderator
 • Beheerder
Enne Dries, dit is echt geen reclame, dit is een oproep om mee te doen aan een creatief schrijfproces.
Dat kan ook reclame zijn. Maar ik merk dat mensen altijd denken dat reclame alleen geldt voor commerciële partijen. De regels van de oproepen moeten misschien wat veranderd worden. Oproepen om iets te doen op een site vind ik al snel reclame, maar wellicht ben ik te streng. Btw, dat meedoen met het creatief schrijfproces is geen argument. Dat is ook van toepassing op zo ongeveer alle commerciële spammers.

Lid sinds

16 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Dries schreef:
Oproepen om iets te doen op een site vind ik al snel reclame, maar wellicht ben ik te streng.
In dit geval vind ik je inderdaad wel erg streng. Ik begrijp dat er regels moeten zijn om Schrijvenonline geen janboel te laten worden, maar ik zou het wel jammer vinden als dit soort nietcommerciële initiatieven daardoor van SOL geweerd zouden worden. Blijkbaar vind je dat zelf ook een beetje, anders was je toon wel nóg strenger geweest. Maar goed, dat is een stukje speculatie van mij. ;)

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Is er geen thema? Of gaan we gewoon schrijven vanuit de dikke duim. Volgens mij is dit onmogelijk aan elkaar te knopen.

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@ DJ1956: Er is geen thema vooropgesteld, maar het verhaal (zoals elk verhaal) begint op een bepaald moment zijn eigen leven te leiden. De Lege Ton bewaakt enkel dat de verhaallijnen niet te ingewikkeld worden zodat de lezer het Noorden kwijt is. @Dries: Ik wil gerust een extra vermelding op onze site plaatsen naar Schrijven Online.

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Het vervolgverhaal staat terug online. De server was even buiten strijd geweest. In elk geval voor auteurs die het gewoon leuk vinden om te schrijven.

Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ludo, ik vind het heel leuk maar ik ben momenteel ziek. ik lever even niets af totdat ik wat ben opgeknapt.