Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker

Nog maar 18 emailadresjes!

Hallo beste schrijfvrienden, dankzij alle lieve medeschrijvers en schrijfsters hoef ik nu nog maar 17 emailadresjes. Het uitgeven van mijn boek kan echt niet lang meer wachten. Jullie zijn geweldig! Petra. (:

Lid sinds

15 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ze houdt de stand bij. Ik vind het leuk. Zou het niet een goed idee zijn als we die 80 e-mailadressen opsloegen en aan elkaar doorgaven? Voor iedereen die er 80 nodig heeft, als hij/zij bij Free Musketeers wil uitgeven. Uiteindelijk zullen we veel verder komen dan 80. Hoeveel gratis boeken krijg je daar eigenlijk voor, Pehamo?

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Dan gaat het vast lukken met de laatsten, niet iedereen die hier vaak komen hebben de oproep nog gelezen denk ik. Dus wie weet over een dag of wat zijn hier vast meer reacties voor je gekomen.

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Goed idee, Marriejeanne, mijn adresjes mogen in de opslagbak. Laat maar iets weten als het doorgaat, dat stuur ik ze wel door naar de opslagbakhouder. Groetjes van Die Jo (Dio)

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
beste schrijfvrienden, Inderdaad houd ik de stand bij, Marriejeanne ik hoef nog maar 8!!! emailadresjes, Joeipiedepoepieee! Deze lijst emailadresjes door geven. Ik zat daar inderdaad ook al aan te denken. Natuurlijk mag iedereen die dat wil mijn 80 emailadresjes krijgen, maar ja. Het grote probleem is; eerst beloof ik iedereen dat hun emaildres slechts eenmalig door de Free Musketeers gebruikt zal worden. Dan wordt je helemaal suf gekogeld door wanhopige emailadrezoekers die deze lijst gebruiken. Of is het dan misbruiken? Hoe zouden jullie het vinden dag na dag reclame van de Free Musketeers te krijgen? Niks waarschijnlijk. De deleteknop is goed voor alle spam, toch? Maar zou de Free Musketeers geen argwaan krijgen als ze steeds weer dezelfde lijst krijgen? Misschien kun je beter slechts veertig gebruiken en de rest zelf bij elkaar sprokkelen, dat valt misschien dan niet zo op. hihihi. Ik hoor het wel. Oh ja. Ik ben gek op verhaaltjes schrijven en kan heel goed andere schrijvers nadoen. wie vind Harry Potter leuk? Het duurt zo lang voor er weer een boek van Rowling uitkomt. Ik heb zelf een verhaal geschreven, om me ermee te vermaken en tja, eigenlijk vond ik het veel leuker. Hary is jarig en krijgt een stel hele bijzondere cadeautjes. Dat van Sirius en professor Lupos is erg leuk. Namelijk een faunatenring, maar zelfs Voldemort heeft een cadeautje gestuurd en dat is eigenlijk iets wat je beter niet kunt krijgen. Zelfs Dobby geeft een cadeautje, namelijk zichzelf! Wie hierover wil lezen, stuur een mailtje en ik geef je hopelijk een plezierig leesuurtje. Tot het boek van Rowling eindelijk te koop is. schrijfgroetekes, Petra.

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Met een standaard lijst verpest je wel het doel natuurlijk: Je wil dat elk van die 80 mensen uitiendelijk het boek koopt en als je een gestandaardiseerde lijst hebt, schiet dat niet op... die hebben geen interesse in jouw boek. FM moet dat gewoon afschaffen en wat meer waar voor hun geld doen.

Lid sinds

15 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Denk je echt dat die 80 mensen dat boek gaan kopen? Als dat zo was, hoefde niemand die lijst naar Free M. te sturen. Dan benaderde je die mensen wel zelf. 80 x 15 euro = ehm... 1200 euro. Voor dat geld kun je je heel wat permitteren in POD-Land.

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Nee, natuurlijk niet. Maar dat is wel het DOEL. Als je van te voren weet dat de ontvangers toch al niet geinteresseerd zijn...

Lid sinds

14 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik heb dat ook eerder gehoord, volgens mij zeg ik het hierboven ook in mijn antwoord op Hilda. Het idee erachter is dat je zelf al initiatief toont, verkoopwerk in bedrijf zet. Tachtig mensen benaderd. Die je kent. Die dan dus weten dat je boek eraan komt. Waarvan een aantal je boek zal kopen. Die het weer aan anderen vertellen (Hé, kan je Anna nog, van school? Die heeft een boek geschreven. Over paarden. Niets voor jou?) . En natuurlijk kan je dat ook zelf Marriejeanne, maar Free Musketiers wil zeker weten dat je het ook doet. Ze weten dat dit de grootste kans op verkoop oplevert en zij willen ook graag wat verdienen.

Lid sinds

14 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
O, enne, mijn naam mag dan ook niet op de lijst. Petra is heel enthousiast (en ze komt uit friesland ;-) ) en ze heeft goed uitgelegd dat ze zelf niet over tachtig contanten beschikt. Dus nu ja, voor deze keer. Maar een standaardlijst? Nee.

Lid sinds

13 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik mijn adressen trouwens ook niet liever op zo'n standaard lijst. Pehamo, okee. Dat is prima. Maar de rest mag me zelf gaan e-mailen of ze mogen :P