Lid sinds

13 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Al 41 emailadresjes bij elkaar gesprokkeld

Hoi beste schrijfvrienden, dankzij jullie hulp heb ik nu al 41 emailadresjes bij elkaar gesprokkeld. Ik ben dus al over de helft. Jullie weten het, ik moet 80 emailadresjes bij elkaar zien te krijgen voor de Free Mukseteers een boek van me uit willen geven. dus, als jullie het niet erg vinden. zouden jullie dan een goede vriend of vriendin willen vragen om ook hun emailadres aan mij door te sturen? Ik hou eigenlijk niet van dit gebedel, maar ik moet wel. Ik doe het ook liever als met een bakje voor geld op straat te moeten zitten. al voelt dit net zo naar. Zit iemand met een whwritersblock of wil graag hulp bij het uitbeelden van sfeer, spanning en dergelijke? Stuur me een stukje van je werk toe, dan zal ik het bewerken en als je het lijkt, kan je dat gebruiken. Wie een helpende hand toesteekt, grijpt zelf nooit mis. Oh ja, kan iemand mij nog vertellen hoe ik van die leuke smileys aan mijn stukje toe kan voegen? nu raak ik steeds al mijn geschreven stukjes kwijt en kom op een, voor mij, onbegrijpelijke pagina met tekst en uitleg over smileys. (ikke niet begrijp.) Petra.

Lid sinds

14 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Is een Hyves aanmaken misschien een idee? Daar kan je snel contacten verzamelen. Zal je mijn mailadres ook sturen.

Lid sinds

13 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi beste schrijfvrienden. Wat zijn jullie toch allemaal geweldig. en dan te bedenken dat er zoveel geklaagd wordt over nare ongevoelige mensen. Nou, niet voor mij hoor. Ik hoef nog maar 8!!! , ja echt waar. Nog maar acht emailadresjes. Joepieee!!! Al heb ik van verschillende kanten waarschuwingen gekregen over Pod uitgevers en dat de Free Musketeers willen dat je zelf reclame voor je boeken maakt om die te verkopen. Nou, ik ben ondertussen zo goed geworden in bedelbriefjes te schrijven, dan moet ik daar nog maar even mee doorgaan. Oh ja, wie vind Harry Potter leuk? Omdat we zo lang moeten wachten tot Rowlings boeken uitkomen heb ik ooit zelf een Harry Potter geschreven. Ik kan heel goed schrijvers nadoen. Als bedankje voor het geven van je emailadres wil ik je graag een hoofdstukje opsturen. Ik heb acht hoofdstukken klaar. Onderwerp. Harry is jarig en krijgt van Sirius en professor Lupos een uiterst ongewoon cadeautje. Namelijk een faunatenring. Daarmee veranderd hij in een jong hondje. Dat dit niet helemaal ongevaarlijk is, blijkt als Sneep daar achterkomt. Sneep heeft namelijk net een jong hondje nodig voor een toverdrankje!!! Er komen nog meer verrassingen voor Harry, maar daar kun je zelf alles over lezen. de hele hartelijke schrijfgroetjes, Petra. Wie hoog op roze wolkjes zweeft, moet niet verbaasd zijn hard te vallen. (eigen spreekwoord,)

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Oh ja, kan iemand mij nog vertellen hoe ik van die leuke smileys aan mijn stukje toe kan voegen? nu raak ik steeds al mijn geschreven stukjes kwijt en kom op een, voor mij, onbegrijpelijke pagina met tekst en uitleg over smileys. (ikke niet begrijp.) Dat moet je ook niet doen, zo werkt dat bij dit forum :) Voor smileys: boven het vak waar je je commentaar typt staat een rood driehoekje met daarnaast in rode letters "Smileys". Daar moet je op klikken, dan zie je de smileys klik je op de smiley die je wil hebben en dan komt ie in het tekstvak te staan als een combinatie van : en een letter ofzo.

Lid sinds

13 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ah, dank je Aart, weer wat geleerd. Brengt me op en andere vraag: Quoten, kan dat hier ook?

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Alsjeblieft Ing :) Ja, quoten kan ook. Dat doe je zo: voor wat je wil quoten zet je: [ quote ] maar dan zonder de spaties, en erna zet je: [ / quote ] ook zonder de spaties. Dan krijg je dit:
Quoten, kan dat hier ook?
Trouwens, [ quote = " Ing " ] zoals op het oude forum werkt niet. Ook niet als je typt [ quote = Ing ] zoals op het leescirkelforum. Dan krijg je dit:
Quoten, kan dat hier ook?
De naam moet je (als je die erin wilt hebben) voor of in de quote zetten. Zoiets als dit: Ing:
Quoten, kan dat hier ook? Ing: Quoten, kan dat hier ook? Ing schreef: Quoten, kan dat hier ook?
Enzovoort. Is het duidelijk? Ik hoop het...

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Nu valt het me trouwens op hoe raar dat woord quote eigenlijk is. Eerst die qu en dan die o, eigenlijk verwacht ik er nog een e tussen...