Je schrijfdoelen voor juni 2016?

Lid sinds

11 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

Je schrijfdoelen voor juni 2016?

Het is alweer bijna zover ... Nieuwe maand, nieuwe (of hernieuwde) schrijfdoelen. Wat zijn jullie schrijfdoelen voor juni evt. met het oog op je jaardoelen? Rustig terugblikken op afgelopen maand kan hier. Veel inspiratie & focus allemaal!

Lid sinds

6 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Mijn doelen voor deze maand: Kortverhaal afwerken (nog ongeveer 2000 woorden) Nieuw kortverhaal beginnen (vervolg op Toegeven is thuiskomen) Verder schrijven aan mijn novelle De kinderverhalen die ik tot nu heb geschreven herbekijken.

Lid sinds

7 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik wil proberen om elke twee weken een langer kort verhaal (dat is voor mij 1000+ woorden) te schrijven. Oftewel, daarvan wil ik er twee schrijven in juni, omdat ik waarschijnlijk ook nog een ander verhaal pas in juni afmaak. Ook wil ik een aantal ZKV's afmaken, waarvan één in het kader van een wedstrijd. Daarmee wil ik voldoen aan mijn doel om elke maand aan minstens één schrijfwedstrijd mee te doen.

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Mijn doelen voor juni: alle resterende verhalen beoordelen van Edge Zero, 4 masterclasses, één verhaal herschrijven en inzenden. Misschien kom ik er daarnaast nog aan toe gedichten te schrijven, te lezen en verder te gaan met mijn cursus, maar ik zet dit op een laag pitje.

Lid sinds

6 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Mijn doelen voor de komende maand: -Verder met het herschrijven van mijn verhaal. -De ideeën die ik heb voor het andere verhaal, duidelijk uitwerken en even parkeren. Ik merk dat ik, nu het 'einde' van mijn eerste verhaal nadert, ik meer ideeën krijg voor een ander verhaal. Die wil ik even parkeren, zodat mijn eerste verhaal de ruimte krijgt die het nodig heeft. Anders gaat het in elkaar overlopen en dat zie ik niet zitten.

Lid sinds

11 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Mijn schrijfdoelen voor juni: * schrijfjaardoel: ms SA1 af en gepubliceerd, evt. C&I en DD * illujaardoel: aantal nieuwe illu's af, kaarten uit en evt. shirt of tas * reflectief schrijven jaardoel: toewerken naar 3-5x per week * evt. lesjaardoel: 1 of 2 Skillsharelessen produceren > 1 gepubliceerd Schrijf- & illustratiewerk - s: OP (start 13 km) 15/16/100, pr na 15 km 0/1 (1-2x p.w.) - Afmaken illu Balloon Girl - Af: ms DD aan gewerkt - Af: 1e versie mythologisch kortverhaal - Evt MMF EN/NL aanpassen 'meters' (2x, in NV & BH) Lesgeven (Skillshare illustratieklassen & TA) - Evt. begin maken met filmen illuklas - Evt. workshop geven - TA Challenge juni: enroll in min. 1 klas en post ervaring 2/min. 1 Studie - 1-2 boeken lezen 27/22/12-24 - Evt. 1 of 2 (aan ms verwante) films, BBT, GoT 53/50/12-24 - Coursera: Roman Art & Archaeology (boekresearch) - Evt. Skillshare coloring page klas - Evt. museum Franciscus Utrecht (t/m 5/6) - Evt. museumbezoek Klimt/Schiele Den Haag (t/m 19/6) - Evt. museumbezoek Chris Berens (t/m 26/6) - Museum Sonneborgh - Bieb Regeldingen - Evt. opzeggen overbodige domeinnamen - Inbox ruimen/ordenen, abo's nieuwsbrieven e.d. afzeggen - Administratie- & werkmappen uitmesten - Boeken verkopen en/of wegdoen - W8 form. invullen en versturen (Nook, Smashwords, email D2D) - KvK ID etc. Planning & Promotie - 1-3x p.w. posten op FB NL/EN & Pinterest 1/4-12 - Evt. div. ebookversies MMF op Goodreads aanmaken - JK site bijwerken (teacher link) - Evt. CT site bijwerken, of voorlopige site onder nieuwe domeinnaam (bio's, links, muziekbestanden uploaden)

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Beoordelen verhalen voor Edge Zero: check! Nu werken aan de masterclass Naakte Lunch. Het huiswerk moet eind van de week opgestuurd zijn en als voorbereiding wil ik een opzet van een kortverhaal af hebben. Denkwerk.

Lid sinds

6 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Het af te werken kortverhaal is klaar. Het vervolg op mijn andere kortverhaal is van de tafel. Ik heb heel kritisch naar mijn verhaal gekeken en eigenlijk vond ik het einde zo mooi, dat ik het zou verknoeien met een vervolg. Het woordenaantal van mijn novelle is verdubbeld, dus die gaat ook wel goed nu. Maar sinds deze week focus ik me op mijn kinderverhalen. Ik wil tegen eind dit jaar toch wel een mooie bundel af hebben die klaar is om te versturen.

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik ben lekker met de masterclass bezig. Heb een verhaal geschreven en herschreven. Het tempo kan ik op dit moment goed volhouden, ik houd tijd over. Ik ben gevraagd om een recensie te schrijven. Ik ben benieuwd naar het boek. Ik sta op de longlist van Brandende Liefde. Ik hoop op twee publicaties, maar er is grote concurrentie. Graag zou ik meer lezen. Soms lukt dat ook wel. Ik heb nog zoveel boeken die ik af wil lezen.

Lid sinds

11 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Klinkt lekker, Els en Odile! Hoe gaat het met de anderen? Akaatje en pr? @Odile: wat voor masterclass volg je?

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik ben met de masterclass van Naakte Lunch bezig, die gericht is op autodidacten die korte verhalen schrijven en willen publiceren in Literaire tijdschriften onder andere. Daarnaast ben ik nog steeds bezig met mijn cursus korte verhalen schrijven. Het vult elkaar mooi aan. Net niet gewonnen bij Brandende Liefde. Compliment gekregen bij een wedstrijd voor mijn verhaal dat niet won. Literair tijdschrift gaf persoonlijke afwijzing met uitleg. Dat is drie keer bijna. Weer een kort verhaal geschreven voor de cursus. Het fijne is dat ik een uitgebreid leesrapport kreeg over mijn eerste kortverhaal. De inzichten daarvan heb ik meegenomen bij het schrijven van het tweede verhaal. Ik heb ook nog veel gelezen deze week. In Aristoi (in 't Duits) en 'De wet van Moenk'. Daarmee doe ik veel ideeën op die hun weg in mijn verhalen vinden. De bloemlezing van de Turing gedichtenwedstrijd uitgelezen. Ik heb een beter beeld gekregen van wat je met gedichten kunt doen. Nog een paar korte Bizarroverhalen gelezen. Dat genre werd me aangeraden door Mike en het bevalt me erg goed. Geen voorspelbaarheid, raar en grappig. Vanmiddag goed leesrapport ontvangen: zeer goed verhaal. Ik heb alle punten verbeterd in mijn nieuwe verhaal en het heeft resultaat.

Lid sinds

6 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik werk de laatste herschrijf ronde af en ben ondertussen op zoek naar proeflezers. Het leuke is dat enkele van mijn vrienden en familieleden spontaan al zeggen 'laat mij het maar lezen'. Er zijn er ook enkele bij die niet zo van lezen houden, maar gewoon nieuwsgierig zijn naar wat ik geschreven heb. Verder heb ik het ook druk met het werk op het moment, dus ik moet op zoek naar een goede balans tussen werken en schrijven. @Odile: Ik vind het toch knap dat je zover gekomen bent hoor. Iets om trots op te zijn :)

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Dank je Akaatje. Het is alweer bijna juli. Ik heb toch best veel gedaan deze maand. Vorige week nog twee korte verhalen afgeschreven en opgestuurd naar wedstrijden. Mijn huiswerk voor de masterclass gedaan. Nog één verhaal tot 1500 te gaan. Alleen moeite om me op een plot te concentreren. Tweede juryronde gestart met twee verhalen lezen en beoordelen. Nog veel aan het lezen, gaat gestaag. Twee lessen voor de reguliere schrijfcursus ingezonden en goed resultaat behaald. Blog is op een iets zachter pitje. Ik wacht op de bundel van Poemtata, waar ik in sta. In juli hoop ik voortvarend door te gaan met jureren, veel te lezen en het is tijd dat ik me toe ga leggen op manieren om ideeën voor verhalen te genereren.