Lid sinds

3 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Kindercursus

Ha,

Sinds kort ben ik enthousiast over creatief schrijven. En nu heb ik mijn zoon aangestoken! Hij is 10 en zit in groep 7. Namens hem de vraag: bestaan er ook leuke schrijfcursussen voor kinderen? 

Ik vond niets. Maar misschien weet iemand hier iets. Bedankt!

 

 

Lid sinds

12 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik zou ook geen cursus weten. Maar hebben kinderen schrijfcursussen nodig? Toen ik tien was schreef ik er gewoon lekker op los zonder dat iemand me iets vertelde.

Lid sinds

3 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Klopt, dat kan ook zo!

Hoeft ook niet heel zwaar te zijn, ik dacht aan iets speels. Voor het leuk. Hij wil nu van mij graag serieuze feedback en doet daar ook echt iets mee. Ik heb hem eerder een cursus beloofd (iets met kunst en creativiteit, maakt mij niet uit of het pianoles of schilderen en tekenen of schrijven is). Hij wil dit nu graag echt leren. Komt vanuit hem zelf...

Lid sinds

12 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Je kunt misschien het beste eens navragen bij je lokale bibliotheek en op school. Als er bij jullie in de buurt jeugdschrijfcursussen worden georganiseerd, dan weten ze er daar vast van.

Wat ik zelf heel relevant vind voor schrijven, is je in kunnen leven en weten hoe je emoties kunt neerzetten. Wat dat betreft kan het heel erg helpen om op toneelcursus te gaan. En jeugdtoneel is best wel een ding. Misschien kun je je zoontje dat nog voorstellen, als er geen schrijfcursussen zijn.