Lid sinds

7 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijven Magazine presents: Ultrakorte Verhalen

Een verhaal schrijven in maximaal 99 woorden, durf jij het aan? Schrijven Magazine: Flash Fiction daagt je uit een ultrakort verhaal te schrijven en te delen. De leukste, beste, of meest gelikete verhalen delen we op Schrijven Online. 

Word lid van onze nieuwe Facebookgroep Schrijven Magazine: Ultrakorte Verhalen. Hier kun je eenmaal per dag een ultrakort verhaal plaatsen (maximaal 99 woorden). Een permanente schrijfopdracht die je zo vaak kunt doen als je wilt, maar dan op Facebook. Een makkelijke maar toch uitdagende manier om aan het schrijven te blijven! Voel je ook vrij om anderen te voorzien van feedback.

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Verrassing!

Nooit gedacht dat het zo makkelijk ging. Ik moet toegeven dat ik mijzelf, maar waarschijnlijk ook hem verraste. Hij had niks verwacht, gewoon koffie, niks anders. Hij pruttelde wel even tegen, want hij mocht eigenlijk niet bij mij in de buurt komen. Maar de koffie ging er makkelijk in, het slaapmiddel ook, hij was ook zo weg en na bijkomen ook totaal verrast dat hij vastgebonden op het bed lag. Ik pakte zijn haren, trok zijn hoofd naar achteren en langzaam alsof je een ham snijdt, onthoofde ik hem. Dat verraste hem volledig, maar niet lang, dat bedoel ik. 

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

 

Twee in één  (99 woorden)

Met mijn vrouw Anne deelde ik al veertien jaar alle gelukzaligheid van de wereld, tót wulpse Janine naast ons kwam wonen. Met haar uitstraling lag het voor de hand ook haar te laten delen in mijn rijkdom. De uitvoering van mijn opzet stuitte echter op hevig verzet van Annie en de ruzies die we om Janine kregen liepen zozeer uit de hand dat meubilair en serviesgoed door de kamer vloog. Ik kon geen keuze maken tussen mijn twee geliefden. Mijn wereld stortte ineen en van de weeromstuit werd ik van het ene op het andere moment schizofreen.

Probleem opgelost.