Lid sinds

4 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#280 Tim en Tom

 

Kijk nou, de broers Coronel in ons winkelcentrum. Hun buggy staat er ook. Als ik die van dichtbij mag bekijken! Het staat propvol met mannen, die stoer gebaren en wijzen naar de auto. Ik ruik de diesel en zie Tim en Tom lachen.
Tom pakt een microfoon: ‘Zijn jullie er klaar voor, dan gaan we starten met de vragen, wie wint mag een rondje in ons karretje rijden. Jullie hebben allemaal de App TimenTom voorradig?'
Alle mannen fluiten en joelen.
Als de sodemieter open ik de app.
‘Hier komen de drie vragen. Vraag een: Hoe wordt een sjaal gebreid: a. een recht een averecht b. twee recht twee averecht of c. recht.
Vraag twee: Hoe oud is Rex uit de serie van Commissaris Rex geworden?  Zet zijn leeftijd in de app.’
Twee maal raak! Mijn hart klopt in mijn keel, mijn vingers worden klam.
Vraag drie: Wanneer won Ard schenk voor het eerst het WK allround? Het jaartal invullen in de app.’
Dat was 1970, van schrik maak ik er 1971 van, ik herstel het bliksemsnel en druk op enter.
Dan verschijnt Sting tezamen met Adèle op het podium bij Tim en Tom, ze zingen: ‘Englishman in New York.’ Tom neemt de microfoon weer in zijn hand. Mijn hart bonst in mijn keel. Van schrik trap ik op Rambo’s poot, hij jankt. Tom kijkt onze kant op: ‘U daar, bent u Marie? Kom maar hier.’
Ik krijg het superwarm en mijn hart gaat als een gek tekeer. Rambo volgt me op weg naar het podium. Ik sta nu vlakbij de rallyauto en Tom zegt: ‘Hier is de sleutel van de Beast, u gaat samen met mij een rondje rijden in deze buggy. En deze brave hond zit tussen ons in. Hoe heet ie?’

 

 

 

Lid sinds

1 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Bofferd, jij valt niet flauw bij Sting. En dan mag je ook nog een ritje maken met Tim en Tom.
Mooi stukje Marie.

Lid sinds

9 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Marie, je hebt de kleine dingen om je heen goed op je in laten werken. Het zal mijn Adèle niet zijn geweest. Die lag bij fysio.

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Marie, dit verhaal zou je zomaar gedroomd kunnen hebben. Zo'n droom waar je 's ochtends bij het wakker worden, om moet grinniken:). De werkelijkheid met een twist (en een gekke quiz). Oh ja, en Rambo uiteraard! 

Lid sinds

3 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Marie, je hebt een leuke tekst geschreven! Zoals Chantal zei had het net zo goed een droom kunnen zijn. Het begint enigszins normaal, maar al snel wordt het in positieve zin bizar. Ook je taalgebruik past goed bij het verhaal en de gedachten van de hoofdpersoon: druk, snel, vol adrenaline. 

Graag gelezen!