Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

#192 - Begin van het einde

2 mei 2018 - 22:34
Met trillende vingers veeg ik over het natte scherm van mijn telefoon.

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
2 mei 2018 - 22:52
Karig zo hè, ik weet niet of dit de bedoeling is coach? Het is wel een mooi nadenkertje, een beginzin, misschien meerdere openingszinnen bedenken?

Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
2 mei 2018 - 23:25
Ik hoop dat hij waterbestendig is :D maar het is een intrigerende beginzin. Ik wil weten hoe het verder gaat.

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
3 mei 2018 - 11:18
Ja, het intrigeert. Waarom trilt hp, waarom is het scherm nat? Ik denk om de een of andere reden aan een verkeersongeluk.

Lid sinds

8 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
3 mei 2018 - 11:24
Leuke van deze zin is dat je de woorden kunt omwisselen en dat je hoe dan ook nieuwsgierig blijft naar de rest. Met trillende vingers veeg ik over het scherm van mij natte telefoon of Met natte vingers veeg ik over het scherm van mijn trillende telefoon.

Lid sinds

8 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
3 mei 2018 - 14:55
Het kan altijd om iets heel ergs gaan, maar ik denk dat de kat over het scherm gelikt heeft. En dat je vingers trillen is omdat het de kat van de buren is die je al heel de middag heel venijnig aankijkt. Een leuke hier, waar je wel wat twisten aan kan geven!

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
4 mei 2018 - 16:45
:lol: wat heerlijk om jullie reacties, interpretaties, vragen te lezen, met name die van Marlie maar ook om Karinska moest ik lachen.

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
5 mei 2018 - 21:06
Met trillende vingers veeg ik over het natte scherm van mijn telefoon. Het rotding reageert niet en ik werp het met gefrustreerde woede van me af. Mijn auto staat met knipperende lampen en open portier in het weiland en er is geen mens te bekennen. Zo kan het niet langer, morgen stop ik met drinken. Ha ha, ik moest nog even een klein vervolg schrijven.

Lid sinds

6 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
6 mei 2018 - 9:47
Je unt er verschillende kanten mee op, mijn eerste associatie is dat de telefoon een plas water is gevallen, maar waarom trillen de vingers dan zo? Hmmm, spannend! Leuk dat je nog een vervolg hebt geschreven!

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
6 mei 2018 - 11:05
jaja, de telefoonpalen van de wegenwacht zijn allemaal weggehaald en roken doe je ook niet, dus rooksignalen zijn geen optie hoe heb je dit opgelost?

Lid sinds

8 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
6 mei 2018 - 11:37
Haha, een vervolg. Een platte mobiel, tss. Er is geen gevaar voor ons hoofdpersonage. Nog niet. Hoe noemen ze dat weer, een verhaal waar ieder wat aan verder schrijft? Zo kan het niet langer, morgen stop ik met drinken. Vooral nu ik in de wei paarse koeien ondersteboven zie, terwijl hun uiers worden leeggemolken door een of ander vliegend schip. i-Kat, jouw zogenaamd eenvoudige zin is er één waar verbazingwekkend veel mee te doen is! :nod: :thumbsup:

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
6 mei 2018 - 12:08
Inderdaad een zin waar je veel kanten mee op kunt. Zelf liet ik ooit mijn telefoon in de wc vallen. Een leven zonder 4G, brrr... Daar moest ik ook van trillen.

Lid sinds

8 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
6 mei 2018 - 18:47
@ Johanna: :lol: :D Sorry voor het leedvermaak. Had je alleen een plasje gedaan? :unibrow: @ i-Kat, je vervolg doet mij denken aan een scène van 'de 12 van Oldenheim'. Drank maakt meer kapot dan je lief is. Je gsm, bijvoorbeeld...

Siv

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
6 mei 2018 - 18:57
Hoi I-Kat Ik zag eerst iemand in de regen in een donker steeg met een telefoon in haar hand, maar je tweede tekst...
Met trillende vingers veeg ik over het natte scherm van mijn telefoon. Het rotding reageert niet en ik werp het met gefrustreerde woede van me af. Mijn auto staat met knipperende lampen en open portier in het weiland en er is geen mens te bekennen. Zo kan het niet langer, morgen stop ik met drinken.
trok me er ook gelijk in. Gelijk een goede reden om te stoppen met drinken voor de HP. Om de tekst van Marli moest ik hartelijk lachen, wat zat er in de drank?
Zo kan het niet langer, morgen stop ik met drinken. Vooral nu ik in de wei paarse koeien ondersteboven zie, terwijl hun uiers worden leeggemolken door een of ander vliegend schip.

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
7 mei 2018 - 15:29
Nancy, heerlijk dat ik jou heb kunnen verrassen, ik wil allesbehalve voorspelbaar zijn. Tenminste dat is mijn doel. Kim, leuk dat je langs komt, ik las je niet eerder! Ik dacht zelf aan regen of tranen op dat scherm en veel emotie/wanhoop wat zich uit in de trillende vingers maar tijdens het schrijven van een vervolg kwam dit er uit. Nu kunnen het trillende vingers zijn van schrik door het ongeluk maar het kan ook van de drank komen. Het scherm kan nat geworden zijn van de klap, ik denk dat er een fles Wodka kapot is geklapt :unibrow: Peter, hoe weet jij dat HP niet rookt? Ik ben niet de HP maar je zult het ook niet weten als ik het wel was :ninja: Marlie, jaaaa, dat is leuk, doorschrijven op een stukje :nod: en jouw fantasie is nog gekker dan die van mij :lol: Johanna :lol: je hebt hem doorgespoeld zeker, ach een rustpuntje in je leven is ook niet gek :D Karinska, de 12 van Oldenheim ken ik niet, NL dramaserie zie ik, verklaart een hoop want die kan ik nooit volgen met mijn aanstormende doofheid :confused: Siv, stoppen met drinken is atijd een goed idee...tenminste...een beetje stoppen dan :D May/Marietje, zeker, leuk is dat. Heel fijn dat het me is gelukt. Tenminste...daar lijkt het op.

Lid sinds

8 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
8 mei 2018 - 20:24
Je hebt me meteen , hier boven al aangegeven trillende vingers nat scherm, huilt ze? Wat is er gebeurt of wat verwacht ze te lezen. Kort en krachtige openingszin, hier hou ik van. Fijne avond.

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
8 mei 2018 - 22:39
Ha ha Peter, ik rook zelf niet dus helemaal niet in me opgekomen, zou goed passen bij HP. Marie, zie #11, een mogelijk vervolg :D