Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

#175- Chemische communicatie

4 januari 2018 - 13:45
#175 Chemische communicatie. Ik raak zijn warme hand en kijk in zijn ogen. Of ik kom eten, appt hij de volgende dag. 'Na de voorstelling kom ik, ben je dessert' antwoord ik. De taxi stopt voor zijn huis. De tafel staat vol met salades, brood, fruit, compotes, water en wijn. 'Even naar het toilet,' zeg ik. Het kaarslicht schijnt op mijn naakte lichaam, Sade zingt. Hij staat achter mij, duwt mijn haar opzij en kust mijn nek. 'Mmmm, zoute sproeten.' 'Himalaya scrub,' zeg ik en knoop zijn witte overhemd los, zijn spijkerbroek zakt op zijn enkels. Ik ga op het aanrecht zitten, spreid mijn benen en blinddoek hem. 'Proef.' Op mijn harde tepels smeer ik een beetje fleur de sel caramel, zijn mond zuigt teder. Over mijn navel stroomt cranberry compote langzaam tussen mijn benen. 'Je bent zo heerlijk zuur, zout en zacht,' zegt hij likkend. Ik kreun zacht, voel zijn harde lid. De zoete slagroom spuit ik over zijn lichaam en lik hem krachtig, spelend met mijn tong kleef ik aan hem vast als we zoenen. Hij deinst achteruit, hevig trillend. 'Nu al?' zeg ik. Hij rukt de blinddoek af. 'Diabetes een,' kreunt hij en zakt in elkaar.

Lid sinds

7 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
4 januari 2018 - 14:11
Wow Mad! Wat een erotiek! Het druipt er vanaf :thumbsup: Even een praktische: alleen met diabetes type 1 heb je dit dramatische effect. En dan niet door een teveel aan suiker maar door een tekort.

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
4 januari 2018 - 17:04
Nel, zinnenprikkelend, dat was mijn bedoeling.Dank je! Nancy, dank je! Marceline, goed dat je dat opmerkt, ik heb het gelijk veranderd!Dank je ! Cora, dank je !

Lid sinds

16 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
4 januari 2018 - 17:56
Maddbrug, Van het toilet naar het aanrecht in de keuken is voor mij een te grote sprong. (Omdat ze het licht op haar huid ziet denk ik dat ze voor de spiegel staat in de badkamer, waar ook het toilet zich bevindt, en waar hij achter haar komt staan.) Voedsel (smaken) en geuren - heerlijk zinnelijk. Sneu einde. Haalt de erotiek eruit, maar ja, zo kan de werkelijkheid zijn. Mooi geschreven.

Lid sinds

9 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
4 januari 2018 - 21:57
Sneu einde, wel goed geschreven. Zelf vind ik voedsel op deze manier erg smerig en haalt een stukje erotiek voor mij persoonlijk weg, ligt aan mij. Liever gewoon enkel plakkerig met slagroom en chocola. ;)

Lid sinds

10 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
5 januari 2018 - 0:38
ik moest lachen is dat erg? ik zie me al zitten, met caramel op mijn tepels, en compote uit mijn navel stromend ... het einde deed mij vermoeden dat jij ook niet al te serieus was maar ook dat kan aan mij liggen, ik heb het deze week niet makkelijk

Lid sinds

6 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
5 januari 2018 - 0:23
Zeer abdrupt einde van een heftig etentje. Ze vreten elkaar letterlijk op. Met een verrassing en aan het einde een luide lach gelezen. :thumbsup: Ik hoor Leonardo Pisano over het dialooglabel - likkend zeggen- vragen ; Hoe doe je dat? Het plot is zeer onverwachts. Voor mij ben jij de verrassing van deze week! Zeer onverwacht deze invulling van jou. :eek:

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
5 januari 2018 - 8:47
Willemina, Het is zo anders hoe jij het leest, en ik het bedoel. Dat is het interessante van schrijven. Ze kleedt zich uit in de wc, en loopt opnieuw naakt de woonkamer in. Zo bedoelde ik het. Maar ik ga het nog eens bekijken. Ostinato, Ik schreef t verhaal en dacht, dit is een kutverhaal met een lullig einde. Dus ik kan mij vinden in je reactie, ik neem t niet zo serieus, dit onderwerp. Of juist wel. Anais Nin kon zo schrijven, literair en erotisch. Het is een kunst. Fijn je te horen, trouwens. Annette, Ik wilde er een draai aan geven, anders werd t te zoetsappig. Darkvalley, Dat is ook een gore bedoening, maar dit kwam in mij op. Erotisch schrijven vind ik een kunst, zeker al het nog enigszins literair en niet ordinair wil worden. Anais Nin, die kon dat. Ik niet. Dank jullie voor de reacties!

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
5 januari 2018 - 8:44
Schrijvenmaar, Nee, dat je moest lachen vind ik fijn. Ik kan het niet zo serieus nemen omdat ik de grens tussen vulgair ordinair en echt erotisch schrijven, niet makkelijk vind. Humor is trouwens ontzettend erotisch. In dit geval iets minder, ja. May, De verrassing van deze week! Dat klinkt goed! Zoals jij dit genre graag schrijft, maakt t mij een tikkie ongemakkelijk. Ga ik ordinair grof gooien met woorden, of met bijvoegelijke naamwoorden voorspelbaar smijten, nat, geil, spreiden, opgewonden, strelen door de tekst werpen, hoe raak je een erotische snaar? (Klinkt een beetje vreemd) Wat wil ik aan de lezer geven? De bouquet reeks of een literaire tekst? . Ik las ooit Anais Nin jaren geleden, dat is literair en erotisch. Het genre is gauw goedkoop schrijven, Want t verkoopt, zoals de tinten grijs. Die Anais Nin deed t ook destijds voor extra inkomsten trouwens. Maar, hoe dan ook, ik vond het een uitdaging, dat zeker. Dank jullie voor de reactie!

Tja

Lid sinds

15 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
5 januari 2018 - 19:57
Een stukje met verschillende smaken. Leuk gevonden. Het toilet vind ik er niet lekker bij passen. Ik vind het mooier als je stopt na de zin: 'Nu al?' zeg ik verbaasd/teleurgesteld. Maar ja dat is mijn mening.

Lid sinds

12 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
5 januari 2018 - 20:23
Erotisch. Zeker. Maar de neiging naar de twist die - sorry - volgens mij niet kan kloppen. Zij gaat bij hem eten.

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
5 januari 2018 - 21:42
maddbrug Ik vind het erotisch om te lezen. In het echt zal het mogelijk ontaarden in geklieder. ;) De vrouw op het aanrecht wordt vaak gebruikt, mogelijk ook vanwege de link met voedsel. Het is een onhandige hoogte heb ik me laten vertellen.

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
6 januari 2018 - 9:08
Tja, Het toilet kan ik veranderen, omdat ik een plek in gedachte had waar zij zich kon uitkleden. Het einde, de laatste zin. Het kan met en zonder die zin. De meningen verschillen. Ook om over na te peinzen. Goede punten, Tja, dank je. Angus, Zij is het dessert, qua smaak en gelebber, dus erotisch gezien. Zij is terug van een voorstelling en komt na het eten. Maar hij heeft wel gegeten. Medisch gezien stort iemand niet onmiddellijk neer na slagroom, dat denk ik ook. Janp, In het echt is het een belevenis, laat ik t zo maar zeggen, met veel troep. Ach, Wie jong is, wil weleens wat. De onhandige hoogte, nou.. de hoogte aanrecht en de lengte man, de lenigheid van de vrouw. Technisch kan het wel degelijk, zeg ik. Daar houd ik het bij. Dank jullie voor de reactie. Ik vind het, na aanleiding van de reacties, toch wel een uitdaging om het verhaal te herschrijven. Als ik tijd heb, ga ik dat doen.

Lid sinds

7 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
6 januari 2018 - 9:46
Marceline, goed dat je dat opmerkt, ik heb het gelijk veranderd!Dank je !
Graag gedaan, maar ik schreef ook dat je van teveel suikers geen hypo krijgt, alleen van te weinig ...

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
6 januari 2018 - 12:05
Marceline, Dat had ik door, misschien moet ik t fragment aanpassen in een herschrijf. Levja, ze Is vast een type dat graag uit gaat. Dank jullie wel voor de reactie!

Lid sinds

9 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
7 januari 2018 - 14:55
Maddbrug, Zelf kan ik me er absoluut niets bij voorstellen dat mensen opgewonden raken wanneer ze elkaar met eten insmeren. (ik heb net Mili's zachtgekookt eitje overleefd ;) kom ik bij jouw verhaal terecht :confused: Je hebt het in ieder geval heel beeldend beschreven :thumbsup: Het einde is prachtig!!

Lid sinds

6 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
7 januari 2018 - 15:23
Zinnelijk verhaal. Bij de woorden 'hevig trillend' dacht ik. Nou, nou, nou ... en dan komen die laatste drie zinnen en, vergeef me, mijn vette grinnik. Verrassende wending. Met plezier gelezen!

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
7 januari 2018 - 16:05
Maddy, ... wat heb je me laten lachen. Met opvoerende spanning geschreven met aan het eind, lachen en een meelevend gevoel voor 'hem'. Laat Sade maar zingen.

Lid sinds

16 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
7 januari 2018 - 16:08
Ik val vandaag van de ene verrassing in de andere. Wat hebben die HP's allemaal een spannend seksleven. Ik kan er alleen maar van watertanden. Nou ja, een mens is nooit te oud om te leren. :o Nou nog een viriele vent vinden. :nod:

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
7 januari 2018 - 21:22
Meta, Ik denk dat je dit een keer in je leven doet, dan is dat ruim voldoende, dat geklieder. Mechtilde, Grinnik maar genietend, dat was de opzet van het laatste stukje. Marijcke, Je woorden doen mij goed en die vent, het leven blijft een verrassing! Ton, Dank je! Fijne reacties, dank jullie wel!

Lid sinds

7 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
7 januari 2018 - 22:10
Erotiek en eten: heerlijk! Ik zat er helemaal in, dus wat een ontzettende gemene anticlimax dat einde. Juist daarom dus zo goed.