Lid sinds

5 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Anna hier

Hallo allemaal! Ik ben Anna, en net begonnen als stagiaire bij de redactie van Schrijven Online. De laatste tijd heb ik hier en daar wat op het forum geschreven onder de naam Marquise, maar voor mijn stage bleek het handiger om een aparte account te hebben, dus waarschijnlijk zal Marquise zich het komende halfjaar een beetje stil houden. Dus wie ben ik, behalve verse webredactie-stagiaire? Fantasyliefhebber en -schrijver (er is al jaren een boek in de maak, en de laatste tijd ook een kort verhaal voor de Harland Awards), freelance redacteur bij een kleine uitgeverij (ook al fantasy!), en in de weinige tijd dat ik niet met taal bezig ben, speel ik wel eens games (op het moment veel No Man's Sky, en net begonnen aan Grim Fandango) of piano. Schrijven doe ik al mijn hele leven, en in mijn middelbareschooltijd schreef ik veel korte verhalen. Tijdens mijn opleiding aan de HKU jaren geleden (een creatieve mix tussen games en theater waarin ik op een hele andere manier met verhalen bezig was) kwam het schrijven op een lager pitje te staan, maar inmiddels heb ik het weer volop opgepakt, ook via een schrijf- en redactieopleiding aan de Schrijversacademie. Discussies over schrijven zijn de perfecte vorm van schrijfontwijkend gedrag... dus als je me te veel hier op het forum ziet, schop me dan maar snel terug naar mijn boek of stagewerk!

Lid sinds

5 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Anna, ik zag je reactie elders al en dacht 'die foto hoorde toch eerst bij iemand anders?' Succes met schrijven en je stage! Toevallig begin ik in september ook aan dezelfde opleiding :).

Lid sinds

5 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Dankjulliewel!
ik zag je reactie elders al en dacht 'die foto hoorde toch eerst bij iemand anders?'
Ja, ik twijfelde nog of ik een andere zou nemen. Maar deze vond ik toch het leukste.
Succes met schrijven en je stage! Toevallig begin ik in september ook aan dezelfde opleiding :).
Leuk! Ook redactie? Mij bevalt het tot nu toe goed.

Lid sinds

17 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Succes met schrijven en je stage, Anna. Ja, er zijn heel wat zaken die je van het schrijven af kunnen houden. Dat is niet zo erg, als je maar in staat bent om als het echt moet de knop om te zetten en je een tijdlang helemaal op je schrijfsel te focussen.