Lid sinds

8 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#121: Onverwachts badderen

3 november 2016 - 19:59
Jacqueline rekt zich uit en denkt erover om een heerlijk warm bubbelbad te gaan nemen. Ze is vanavond alleen thuis, Hans, haar vriend, is naar zijn dispuut toe. Hij vroeg nog aan haar of ze het naar vond om op Halloween alleen te zijn. “Ben je gek, joh, ik ben niet bijgelovig! Vampiers zijn alleen in films!”, lachte Jacqueline. Ze trekt haar kleren uit, legt ze keurig opgevouwen op een stapeltje, haar ondergoed in de was met de sokken, de rest kan morgen nog wel een dagje. Ze gaat toch de tuin doen morgenochtend, spreekt ze af met zichzelf. Ze stapt richting het warme bad en pakt haar lekkere grote badhanddoek, legt hem klaar op de rand. Als ze er straks uit komt, kan ze zich daar inwikkelen. Dan ineens voelt ze een hand in haar nek, ze verstijft en voelt de hand via haar rug naar haar middel glijden. Het zweet breekt haar uit, ze weet niet wat ze moet doen, haar hart bonst bijna uit haar borst. De hand om haar middel dwingt haar om zich te draaien, ze slaakt een afgrijselijke gil. Een man met enorme hoektanden komt met zijn hoofd dicht naar haar toe. Ze probeert weg te komen, de handen grijpen haar vast. Dan ineens lacht de vampier en trekt zijn masker met de enge hoektanden van zijn gezicht. Het is haar Hans, hij had zich vergist in de datum van zijn dispuutbijeenkomst!

Lid sinds

9 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
4 november 2016 - 12:35
Hopelijk verdrinkt ze hem in het bad. Wat een naarling om iemand zo te laten schrikken. Je hebt de spanning goed opgebouwd.

Lid sinds

8 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
5 november 2016 - 19:33
Dank Nyceway, Joke VG, Dreaming, Mirabella69 voor jullie leuke reacties. Fijn dat het gevoel zo over komt!

Lid sinds

8 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
5 november 2016 - 21:33
Grappig verrassend einde, 't zal wel geen leuke avond worden, denk ik. 'Ze draait zich om doordat de hand om haar middel beweegt en haar daartoe dwingt en slaakt een afgrijselijke gil.' Die zin loopt niet zo lekker, misschien: De hand om haar middel dwingt haar om zich te draaien, ze slaakt een afgrijselijke gil.

Lid sinds

9 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
6 november 2016 - 18:50
Een leuk verhaal :) Twee zeurtjes; Ze stapt richting het warme bad en pakt haar lekkere grote badhanddoek, legt hem klaar naast het bad. Je schrijft twee keer bad in één zin. Als ze er straks uit komt, kan ze zich daar lekker inwikkelen. In de vorige zin gebruik je ook al lekkere ;)

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
7 november 2016 - 8:57
Fijn en grappig om te lezen, mw Marie! De minutieuze voorbereidingen alvorens in bad te gaan, voelen spannend aan, 't is zo iets van ... en nu zal het komen! Behalve wat Meta vermeld, over dubbele woordvermelding. Ik weet niet of je 't waardeert wat ik schrijf, desnoods negeer je me maar, maar je slotzin komt me niet krachtig genoeg over. Bvb: "Verdorie Hans, ben je nu helemaal?" Nog voor hij kan spreken, komt haar hand hard op zijn wang terecht. Of nog: "Het dispuut ging niet ..." Verder geraakt hij niet. Haar hand laat een bloedrode indruk na op zijn wang.

Lid sinds

8 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
7 november 2016 - 19:40
Dank je Meta. Voor het attente doorlezen en ik heb gelijk de verbeteringen aan gebracht! En je compliment.

Lid sinds

8 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
7 november 2016 - 19:43
Dank je Marlie. Prachtig die krachtige eindzinnen. Ik ben zelf niet zo van het slaan, was er echt niet opgekomen. Je hebt me laten lachen! Ik waardeer je woorden zeer Marlie. Ik neem ze ter lering mee in mijn volgende verhaal.

Lid sinds

8 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
7 november 2016 - 19:45
Dank lieve Blavatski, wat een leuke foto van je zie ik nu! Fijn dat je ervan genoten hebt en dat de spanning plus emotie er uit te proeven valt!

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
7 november 2016 - 21:11
Ik ben ook niet van het slaan, mw Marie. Maar bedenk dat je iemand die jou de stuipen op het lijf jaagt ook niet lief gaat toefluisteren dat zoiets echt niet kan. Je bent niet goed gezind en geergerd, je kwaadheid zal toch op een bepaalde manier tot uiting komen. Je slaat niet, maar een 'ben je nu helemaal gek geworden', of een 'moet ik het eens bij jou doen, je doet het vast in je broek' geeft ook uiting aan het rothumeur dat je eraan overhoudt! ;)

Lid sinds

8 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
8 november 2016 - 17:41
Dank je Marlie, voor alle mooie alternatieven! Zeker je zou de schrik van je leven krijgen, daar heb je helemaal gelijk in. Ik neem deze aanreikingen mee in mijn volgende stukjes. Bedankt nogmaals voor het langskomen en de uitleg!

Tja

Lid sinds

15 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
8 november 2016 - 23:12
Ik had hem toch een dreun gegeven! Spannender was geweest als er een andere vent tevoorschijn was gekomen. Iemand die nogal verkikkerd op haar was. Zonder schroom trok ze hem het bad in.

Lid sinds

8 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
10 november 2016 - 21:27
Dank schrijfcoach Odile, dat je het grappig vindt. Dat was mijn bedoeling. Mooi dat je verder geen aanmerkingen meer hebt!