Lid sinds

8 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#109 - de bril

17 augustus 2016 - 15:24
Goedgetrainde gymnasten zitten te geeuwen Yannick, ook een gymnast, trainde eeuwen en eeuwen Maar hij vergat zijn bril en zag geen hand meer voor ogen Natuurlijk hield hij dit voor zich, hij wilde geen mededogen Als een blinde liep hij te zoeken naar het paard en de bok Stond daar nu maar iemand die even zijn aandacht trok Tranen van onmacht belemmerden zijn zicht enkel meer In zijn ooghoek zag hij een schim, hij rende er recht naartoe deze keer! Eindelijk vond hij het paard en sprong er vliegensvlug op Kwam daar toch de ontnuchtering: dit paard liep de piste af in volle galop!

Lid sinds

19 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
18 augustus 2016 - 18:44
Hallo Joke, Meteen leuk, deze eerste uitvoering van de opdracht. Je hebt een prima acrostichon geschreven, de zinnen lopen goed en er zit een 'twist' in. Morgen komt de volgende opdracht, die is wat vrijer van vorm. Ik ben benieuwd of jij daar ook mee uit de voeten kunt. Groet van Wilma van den Akker / Mevrouw SchrijfTaal

Lid sinds

8 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
18 augustus 2016 - 19:21
Dankjewel voor je complimenterende reactie! Ik kijk uit naar elke nieuwe opdracht, hoe meer uitdaging hoe beter. :)

Lid sinds

8 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
19 augustus 2016 - 13:31
Dankjewel Nel en Meta! Normaal zijn mijn teksten wat serieuzer, hoewel ik zelf altijd lach en vrolijk ben. Soms begrijp ik niet waar de serieuze kant van mijn teksten vandaan komt, dus hier wilde ik een glimlach uitlokken. En dat is blijkbaar toch een beetje gelukt. Bedankt voor jullie commentaren, dat doet elke keer weer deugd!

Lid sinds

8 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
21 augustus 2016 - 16:03
Haha, toen ik een tiener was, zou ik dat graag gedaan hebben, liever op een echt paard dan op een gymnastiektoestel. Ondertussen kies ik voor geen van beiden en kijk ik alleen nog bewonderend toe. ;-)