Lid sinds

10 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Jouw meest sneue afwijzing.

De titel spreekt eigenlijk al voor zich. Er vanuit gaande dat iedereen in dit subforum wel eens een uitgeverij gecontacteerd heeft met zijn of haar manuscript. Bij welke afwijzing dacht je echt van; 'oké dan!' Kreeg er zojuist eentje binnen die een nogal een flinke steek onder water bevatte. Mijn boek past namelijk BESLIST niet binnen hun fonds. Het genre vooral. Met andere woorden: Deze bevat teveel erotische content :P. Niet erg natuurlijk, maar de 'beslist' in de tekst, zorgde wel even voor een opgetrokken wenkbrauw van mijn kant. Maar onder het mom van ervaringen uitwisselen dus mijn vraag: Welke afwijzing zorgde bij jullie voor een vraagteken/brok in de keel/milde frons of blinde woede?

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Dat stond er niet bij. Alleen maar dat ze het niet uitgaven en hun verontschuldigen voor de late reactie.

Lid sinds

14 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Vaag.

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Woodpecker Ik vroeg me af naar welke uitgeverij je jouw korte verhalen hebt gestuurd. Ik heb zelf namelijk een aantal humoristische korte verhalen geschreven, maar ik kan niet echt een uitgeverij vinden die daar op aansluit.

Lid sinds

10 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag bramenjam, Excuses voor de late reactie. De verhalen die ik opstuurde zijn niet humoristisch. De uitgever die ik deelgenoot maakte van mijn donkere hersenspinsels staat ook niet bekend om het verspreiden van dijenkletsers. Ik kan je dus niet van advies dienen.