Lid sinds

13 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik ben Ellen (ellen1977)

23 maart 2011 - 13:11
Hoi allemaal, Ik ben Ellen, 33 jaar en ik ben dol op taal, lezen en schrijven. Vroeger op school schreef ik graag opstellen. Na school heb ik een tijd niets gedaan met schrijven, maar tijdens een reis naar Amerika ben ik een weblog gaan bijhouden. Dat beviel zo goed, dat ik tijdens mijn zwangerschap ook een weblog heb bijgehouden. Mijn zwangerschap eindigde veel te vroeg na 27 weken en dat was een spannende tijd. Ik heb in die tijd een weblog bijgehouden; voor mezelf, voor mijn zoon en ook om anderen op de hoogte te houden. Inmiddels is mijn zoontje 20 maanden en schrijf ik nog steeds over hem en de problemen waar we (ook na al die tijd) nog tegenaan lopen. Vaak heb ik al vragen gekregen waarom ik mijn blogs niet zou omzetten in een boek. Dat ben ik mezelf ook gaan afvragen en inmiddels ben ik dus bezig aan een boek in dagboekvorm. Ik kan mijn blogs niet letterlijk omzetten, dus ben ze aan het bewerken. Het wordt een heel persoonlijk document. Waarschijnlijk ga ik het uitgeven voor vrienden en familie en voor geinteresseerde lotgenoten. Ik hoop op deze site veel tips te lezen en hopelijk durf ik over een tijdje ook een stukje te plaatsen bij 'proeflezen'. Groetjes, Ellen

Lid sinds

13 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
23 maart 2011 - 16:28
welkom Ellen. Wat een spannende tijd heb jij gehad, seg! Blij dat het goed is afgelopen voor je

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
23 maart 2011 - 21:42
Welkom. Kan me gerust iets inbeelden bij de spanning en problemen, dit gezegd van iemand die zelf op 26 weken is geboren.

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
25 maart 2011 - 10:57
Een reis was het startsein voor een dagboek online vervolgens een zwangerschap beschreven stap voor stap met een spannend verloop een tijd vol liefde en hoop bleek op veler verzoek de stap naar een boek Welkom!

Lid sinds

13 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
25 maart 2011 - 11:19
Bedankt allemaal! @cychick: wat leuk! @MetaBull: jij bent ook al zo'n wonder dus. Ik kan me in ieder geval nog dagelijks verwonderen over het feit dat Ruben nu is wie hij is. Leuk, vrolijk, pittig, schattig, stoer, alles tegelijk. Hij loopt, hij kletst en dan te bedenken dat het net zo goed heel anders had kunnen aflopen. Ik ben in ieder geval blij dat ik erover kan schrijven, dat helpt mij heel goed bij de verwerking.

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
25 maart 2011 - 18:00
@MetaBull: jij bent ook al zo'n wonder dus. Ik kan me in ieder geval nog dagelijks verwonderen over het feit dat Ruben nu is wie hij is. Leuk, vrolijk, pittig, schattig, stoer, alles tegelijk. Hij loopt, hij kletst en dan te bedenken dat het net zo goed heel anders had kunnen aflopen. Ik ben in ieder geval blij dat ik erover kan schrijven, dat helpt mij heel goed bij de verwerking.
Een wonder en het levende bewijs dat statistieken het fout hebben.