Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Irene1982 stelt zich voor..

Hoi, Ook ik stel me even voor: Ik ben Irene, geboren in 1982, te Valkenswaard. Ik ben groen in de schrijverswereld. Fantasy fanatic in hart en nieren: gamen (playstation), lezen, films, tekenen en nu dus ook schrijven! Ik ben net aan mijn eerste verhaal begonnen. Ik vind het forum reuze leuk, interessant en leerzaam. Bedankt voor het lezen en reageren alvast! Gr Irene

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Weest welkom hier! Ik houd totaal niet van fantasy, maar gelukkig zijn er verschillende smaken. Dat mag, dat maakt het leven juist zo boeiend! We hebben toch iets gemeenschappelijks want we houden allebei van schrijven en we vinden allebei dit forum leerzaam. Ik ben allesbehalve groen maar op het gebied van schrijven-als-beroep misschien wel het groenst van allemaal, hier!

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Weest welkom hier! Ik houd totaal niet van fantasy, maar gelukkig zijn er verschillende smaken. Dat mag, dat maakt het leven juist zo boeiend! En over hoe boeiend het leven van alledag kan zijn, dáár schrijf ik dan weer graag over. Zo wordt het cirkeltje toch rond. We hebben toch iets gemeenschappelijks want we houden allebei van schrijven en we vinden allebei dit forum leerzaam. Ik ben allesbehalve groen maar op het gebied van schrijven-als-beroep misschien wel het groenst van allemaal, hier!

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom. Ik ben er ook nog maar net, maar ik denk dat je heel snel veelt zult leren van de vragen en antwoorden hier. :) Wat teken je zoal? Ik heb ooit eens geprobeerd te tekenen, het lukte niet, en ik had niet het geduld het te leren door meer te oefenen. Gelukkig had ik dat met schrijven wel.

Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank je wel! @ Annabella: Bij tekenen geldt oefening baart kunst inderdaad! Ik teken eigenlijk van alles. Vind het ook leuk om dingen die mij in mijn hoofd bezig houden, op papier te krijgen.

Lid sinds

16 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Hai Irene, van harte welkom hier. Have fun met ons allemaal! Oefenen baart kunst. Tja, dat geldt zo'n beetje voor alles in het leven. Voor schrijven in elk geval ook zeker. ;)