Lid sinds

15 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Voorstellen - vrouw

Hallo allemaal, Ik zal mij ook maar eens voorstellen. Kijk al langer op deze site mee en ben sinds een aantal dagen lid. Mijn naam is Anita. Ik heb een manuscript bij een aantal uitgevers liggen. Ik wilde nog wat meningen over Paul Sebes. Er staat nu ook een stuk op de site over zijn tour rond zijn boek 'Bestseller'. Ik moet hiervoor naar een oude topic. Hebben wij een literair agent nodig. Kijken of ik die nieuw leven in kan blazen.

Lid sinds

19 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Vrouw! Welkom hier. Waar gaat je manus over? Het is handiger als je je nickname in de topictitel zet, dan kunnen we je later weer terugvinden.

Lid sinds

15 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Zjors, Ik was al blij dat het me gelukt was om me voor te stellen. Ik ben niet zo'n computergenie. Is het bij alle topics handig om je nickname erbij te zetten? Ik heb namelijk nog een topic geopend onder de naam Literair Agent. Daar staat mijn naam ook niet bij. Ik heb een psychologische roman (Ahumm} geschreven. Het gaat over vrouwen, waarvan er één de hoofdrol speelt en dilemma's. Bijvoorbeeld de eisen die de moderne maatschappij tegenwoordig aan vrouwen stelt en of je daar nog wel in mee wilt gaan.

Lid sinds

16 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom, vrouw. Je kunt gewoon naar de beginpost gaan van dit topic en op 'bewerken' klikken, dan kun je je nickname in de titel zetten. Als je trouwens op Sebes zoekt vind je al veel over hem.

Lid sinds

17 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom, en nee je hoeft niet elke keer je naam erbij te zetten. Wel het onderwerp zoals je bij het andere topic goed gedaan hebt. In dit topic ben jij immers het onderwerp. :D

Lid sinds

15 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedankt dat mijn vrouw nu bij de topic staat. Een stukje van mijn hand op proeflezen. Weet je wel hoe eng dat is? Dan moet ik nog een drempeltje over.

Lid sinds

15 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Je zou denken van niet, maar ik vind het veel minder moeilijk om iets aan een uitgever toe te sturen dan om iets op internet te zetten. Ik heb mijn manuscript nog door niemand, behalve de uitgevers, laten lezen. Mijn man leest nooit boeken. Aan zijn mening heb ik dus niet echt iets. Ik ga er nog even over nadenken.

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom vrouw! Gewoon een stukje proeflezen plaatsen, dat is goed genoeg. Niemand bijt je, alle feedback die je krijgt is goed bedoeld, dus... aarzel niet!

Lid sinds

18 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
(of lees eerst even lekker mee bij de anderen en bekijk dan of je toe bent aan complimenten, kritiek of commentaar omtrent je tekst), Welkom vrouw, volgens mij zagen we elkaar al even in het andere topic (wat ik nu een beetje kwijt ben :o ).

Lid sinds

15 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dat klopt. We hebben elkaar gezien in het topic literair agent over Paul Sebes. Ik heb al wat teksten van anderen voorbij zien komen. Ik heb daar geen commentaar op gegeven. Ik zit nog maar zo kort op het forum en om dan meteen kritiek te gaan spuien.... Ik vind het moeilijk om een stukje op de site te zetten. Niet omdat ik bang ben voor commentaar. Ik ga nu zelf even kritiek uitlokken. Er stond laatst een topic in over het verzekeren van teksten die ingezonden waren naar uitgeverijen. En de angst of de postbode er niet met een manuscript vandoor zou gaan. Die angst heb ik nou voor het plaatsen van een tekst op het internet.