Een magische zomer - feelgoodnovelle schrijfwedstrijd

Doe mee met de MAGISCHE ZOMER schrijfwedstrijd en win een uitgeefcontract!

Na de succesvolle herfsteditie van de Cozy & Crime verhalenwedstrijd die maar liefst 11 boekcontracten opleverde, organiseren de Online Schrijfschool, Schrijven Online en De Verhalenfabriek opnieuw een schrijfwedstrijd. Deze keer is het thema EEN MAGISCHE ZOMER.

Hoewel het nog lang geen zomer is en de verwarming gewoon lekker hoog staat, zijn we op zoek feelgood-manuscripten met een zomers tintje. Zonsondergang op het strand, dansen tot diep in de nacht, zee, vakantie, terrasjes, zwoele zomeravonden, noem maar op. En dan natuurlijk de magie van de zomer, de zon die uitnodigt om verliefd te worden en je hart te verliezen. Laat je fantasie de vrije loop en schrijf dat heerlijke feelgoodnovelle tegen de achtergrond van de zomer.

Gaat jouw schrijvershart hier sneller van kloppen en begint er al iets te borrelen? Klim dan nu in de pen en doe mee aan onze schrijfwedstrijd met het thema ‘Een magische zomer’.

Je hebt ruim vier maanden de tijd om jouw verhaal te schrijven. Vanaf nu tot 1 mei kan je jouw verhaal insturen. Het verhaal moet tussen de 20.000 en 30.000 woorden lang zijn.

Hopelijk hebben we jou enthousiast gemaakt en zien we je verhaal snel tegemoet.

NB: wist je dat de Online Schrijfschool je helpt om je plot krachtig te maken, je zinnen te laten dansen en het einde meer dan magisch te maken? Kijk snel op hun website.

Deadline

Wie

uitgeverij De Verhalenfabriek i.s.m. de Online Schrijfschool van Marelle Boersma en Schrijven Online

Winnen

1e prijs: uitgeefcontract bij De Verhalenfabriek voor jouw feelgoodnovelle als e-book. En de online cursus ‘Levensechte personages‘ van de Online Schrijfschool

2e prijs: Boekenpakket

3e prijs: Boekenpakket