Schrijfcoach Janine van de Raadt

Premium

On

Schrijfgidscategorie

Schrijfcursussen en -workshops

Introductie

Hoe komt het dat jij dat boek nog niet geschreven hebt, dat al zo lang in jouw hoofd zit? Wil jij jouw boek eindelijk in handen hebben? Gun jezelf de kans en tijd om je boek te (her)schrijven!

Foto

Hoe komt het dat jij dat boek nog niet geschreven hebt, dat al zo lang in jouw hoofd zit? Wil jij jouw boek eindelijk in handen hebben? Gun jezelf de kans en tijd om je boek te (her)schrijven! 

Ontmoet medeschrijvers en gun jezelf schrijfplezier!

Aan het eind van de bijeenkomst weet je beter wat je met je boek wilt en aan welke punten jij wilt werken. Je gaat naar huis met schrijftips op maat. Bovendien ontmoet je schrijvers die bezig zijn met hetzelfde doel: een boek schrijven. Bezoek de schrijfkamer in Zwolle Een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven aan de hand van korte schrijfopdrachten. Elke schrijfkamer staat op zichzelf en is gratis te bezoeken in Stadkamer Centrum (Zwolse bibliotheek).
Kom en schrijf mee: www.mundusestliber.nl/schrijfactiviteiten

‘Ik kreeg goede en concrete feedback waar ik meteen wat mee kon. Janine zorgde voor beweging in mijn hoofd, waardoor alles ineens sneller ging. Janine maakt schrijven leuk.’ Pauline Miedema, auteur Vuurvliegje.