Jasmijn Kam - Schrijven Online Academie

Premium

On

Schrijfgidscategorie

Schrijfcursussen en -workshops

Introductie

Proza, poëzie, non-fictie, toneel…. Weet jij nog niet welk genre het beste bij je past? Volg dan de online schrijfcursus Ontdek je schrijftalent. In 4 intensieve lessen prikkelt docent Jasmijn Kam je schrijftalent.

Foto

Proza, poëzie, non-fictie, toneel…. Weet jij nog niet welk genre het beste bij je past? Volg dan de online schrijfcursus Ontdek je schrijftalent. In 4 intensieve lessen prikkelt docent Jasmijn Kam je schrijftalent. Ze moedigt je muze aan, verrijkt je schrijfproces en reikt je verschillende inzichten en technieken. In iedere les staat een ander genre en een ander deel van het schrijfproces centraal.
In elke les krijg je theorie, afgewisseld met oefeningen. Je cursus wordt afgesloten met een eindopdracht. Naar aanleiding daarvan krijg je advies over je sterke en zwakke kanten, en suggesties voor de volgende stappen in je schrijfcarrière.

Over je docent
Jasmijn Kam studeerde af met de eerste lichting studenten Creative Writing aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Ze schrijft proza en poëzie en werkt op dit moment aan haar debuutroman. Kam werkt voor de ECI Literatuurprijs en is regelmatig jurylid bij schrijfwedstrijden.