Afbeelding

© Carmen De Vos Photography

Win 2 tickets voor het Poëziebordeel in Amsterdam

Op zaterdag 3 december vindt in Amsterdam het eerste Nederlandse Poëziebordeel plaats. Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s, in het weelderige interieur van een bordeel. Schrijven Online mag twee tickets weggeven!

Wat moet je doen om te winnen? Stuur je gegevens in via het wedstrijdformulier onder vermelding van ‘tickets Poëziebordeel’

Alter ego’s

Voor het Poëziebordeel hebben alle dichters zich een stout alter ego aangemeten en ze blijven dan ook de hele avond in karakter. In verschillende kamertjes van het sfeervolle pand kun je een intieme poëziesessie doen met één van de dichters. Geen zorgen, de intimiteit is puur van poëtische aard, er vindt geen fysiek contact plaats. De gedichten die voorgedragen worden, zijn van de meest uiteenlopende genres en het Poëziebordeel biedt een breed scala aan personages aan. Het is de beleving die de gedichten kracht geeft. Door de omgeving en de wijze van voordracht móet je als toehoorder wel aandachtig luisteren.

In de laatste editie van Schrijven Magazine stond een artikel over het Antwerpse poëziebordeel. Je kunt hem hier (na)bestellen. Meer informatie over het Poëziebordeel vind je hier.