Afbeelding

Zonsondergang

Pexels

Wekelijkse schrijfopdracht #272

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee aan onze wekelijkse schrijfopdracht. Deze week opdracht #272: Een plek voor verloren geliefden

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Jackman, Frank Noë, Janko Ekkel, Lizette van Geene, Mabel Verstappen, Mike van Holsteijn, Ingeborg van Buiten, Jacqueline van Zwieteren, Annette van der Meij en Johanna Müller. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 272e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #272 - Een plek voor verloren geliefden

Door schrijfcoach Ingeborg van Buiten

Alicja Gecsinska schreef in haar boek ‘Een soort van liefde’ (leestip) veel mooie dingen, waaronder het volgende:

‘Er zou een plaats op de wereld moeten zijn waar verloren gelopen geliefden elkaar terug kunnen vinden. Zij die elkaar zijn misgelopen, zij die elkaar uit het oog zijn verloren om wat voor reden dan ook.’ 

Of het nu in je jeugd was of in je volwassen leven; iedereen heeft wel een uit het oog verloren of misgelopen liefde waar hij of zij met weemoed aan terugdenkt. Of misschien zelfs wel met verlangen. 

Schrijf in maximaal 500 woorden hoe de plek die Gecsinksa beschrijft er voor jou uit zou zien en wie je daar ontmoet. Schenk extra aandacht aan de details van de setting. Neem je lezer mee op jouw reis naar deze plek. 

Heel veel succes!

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

•    Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
•    Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
•    Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Ingeborg van Buiten heeft voor meerdere bedrijven als marketingmanager gewerkt en veel ervaring opgedaan als projectcoördinator en eindredacteur van zakelijke uitgaven. Schrijven, lezen en boeken zijn altijd een grote passie geweest. Twee jaar geleden gooide zij het roer om en volgde ze o.a. de redactieopleiding aan de schrijversacademie. Inmiddels werkt ze als zelfstandig marketingadviseur en redacteur via haar eigen bedrijf, YGG Marketing. Daarnaast heeft zij onlangs YGG Publishing opgericht om auteurs te begeleiden bij het verwezenlijken van hun dromen.