Uitslag Samsung-Orwell schrijfwedstrijd

De uitslag van de Samsung-Orwell schrijfwedstrijd is bekend.Wie gaat er naar huis met een Samsung Galaxy Tablet? Lees hier de drie winnende verhalen van de schrijfwedstrijd.

De winnaars van de schrijfwedstrijd zijn:

1.    Esa Desnaux met het verhaal Afwijking 907

Jurylid Maria Genova: ‘Esa Denaux laat de conclusies aan de lezer over, maar ze schetst een beklemmend beeld van een hightech toekomst waarin afwijkingen steeds minder worden getolereerd. Heel realistische en meeslepend opgeschreven.’ (Lees hier het volledige verhaal en juryrapport)

2.    Pim Franssen met het verhaal Mozes

Jurylid Mirjam Boelsums: ‘Goed geschreven, sfeervol, compact, direct midden in de situatie en het personage zoals dat hoort in een kort verhaal.’ (Lees hier het volledige verhaal en juryrapport)

3.    Isabel Vanzieleghem met het verhaal Zonder script

Jurylid Frank Noë: ‘Ook al gebeurt er weinig, toch is het een plot-gedreven verhaal en in de climax neemt de hoofdpersoon zijn/haar  toevlucht tot een ‘old-school’-oplossing. Het is daarmee een mooi rond, Orwelliaans verhaal.’ (Lees hier het volledige verhaal en juryrapport)

Gefeliciteerd, Esa! Daarmee win je een Samsung Galaxy Note 10.1 tablet. Pim en Isabel winnen het boek Down and Out in Paris and London van George Orwell. Wij nemen contact met jullie op over de prijzen.

Sonim-Cliffhanger schrijfwedstrijd

Klaar voor de volgende schrijfwedstrijd? Doe dan mee aan de Sonim-Cliffhanger schrijfwedstrijd en maak kans op een Sonim telefoon t.w.v. €389,-!

Bron

www.schrijvenonline.org/nieuws/de-samsung-orwell-schrijfwedstrijd