Schrijven Online TwitterSong krijgt videoclip

De videoclip van de TwitterSong van Channah is af. Bekijk hem hier.In mei 2012 won Channah de TwitterSong competitie van Schrijven Online en singer/songwriter Gerhardt. Zij won daarmee een videoclip door Paul Maarten Vis Producties. De videoclip is inmiddels af. Bekijk hem hier!

In februari schreven Schrijven Online en singer/songwriter Gerhardt een TwitterSong competitie uit. Muzikanten werden uitgenodigd de tekst van de TwitterSong, vervaardigd door twittervolgers van Schrijven Online, op muziek te zetten. De mooiste versie was volgens de jury die van 3FM Serious Talent Channa, wier debuutalbum volgend jaar verschijnt. Zij won een videoclip, die gemaakt werd door Paul Maarten Vis Producties. Bekijk de clip van het nummer Hold on the wire hieronder en deel hem met de wereld!

[video:http://www.youtube.com/watch?v=REY5kLB4YtU align:center]

Lees hier meer over het verloop van de TwitterSong competitie en luister op de Bandcamp van de TwitterSong de overige nummers die voor de competitie zijn gemaakt.

Gerhardt

Gerhardt is een Nederlandse artiest die optrad in onder andere Moskou, Cuba, Portugal en Finland. Begin 2011 bracht hij in een uitverkocht Paradiso het mini-album All is There uit. Hij heeft sindsdien optredens op bevrijdingsfestival Haarlem, bevrijdingsfestival Amsterdam, Oerol en de zwarte Cross gedaan. Ook werd hij geselecteerd voor de Popronde en verkozen tot Hollandse Nieuwe. Zijn opmerkelijke optredens brachten hem onder andere bij De Wereld Draait Door, Michiel Veenstra, Giel Beelen en Laat op Twee. Bekijk zijn website hier.

Channah

Channah is een nieuw talent dat ergens tussen de muziek van Ane Brun en Neil Young haar eigen stem vond. Al gauw bracht ze die stem naar het Concertgebouw. Ze trad op in Paradiso, op festivals, in huiskamers en in de sloppenwijken van New Delhi. Overal vond haar muziek een thuis. Inmiddels is ze een 3FM Serious Talent en werd ze vorig jaar genomineerd voor de ‘NS Festivaltalent’. Haar debuutalbum verschijnt volgend jaar.

Bekijk hier de website van Channah en lees hieronder de tekst van haar TwitterSong, getiteld Hold on the Wire:

Eyes closed, she knows, silent poetry
Her head, the sounds, of a symphony
Her soul, in exile, she got caught
She longs, she cries, a final chord

If you'll fight the words
I'll fight the melody
If you stand & yearn
You'll find the magic in me

Go forth, they flow, trials on the sun
The truth, it's seen, hidden in the sun
She touched, the place, you should feel some love
She sighs, a sigh, silence is not enough

If you'll fight the words
I'll fight the melody

Hold on the wire
Let me hear your voice
Dance on the fire, my love
You will rejoice

You said that you don't have a story to tell
Well, that's bullshit and you know it so well

Bron

www.youtube.com/watch?v=REY5kLB4YtU