Afbeelding

Beeld Shutterstock

Schrijfcursus Autobiografisch schrijven - meld je aan!

Meld je aan voor de schrijfcursus Autobiografisch schrijven.Met deze schrijfcursus leer je jouw herinneringen te stimuleren en zet je ze om in leesbare verhalen. Je wordt ondersteund schrijfdocentes Miriam Janssen en Herma de Beer en krijgt uitgebreide schrijfopdrachten.

In de schrijfcursus Autobiografisch schrijven van de Schrijven Online Academie ga je in vier lessen aan de slag met jouw eigen verhaal. De levensverhalen die deze lessen opleveren zijn getuigen van een periode, een persoonlijke geschiedenis, een leven. Niet alleen geschikt voor volgende generaties om te lezen, maar ook om het eigen leven beter te begrijpen.

In elke les krijg je theorie, afgewisseld met oefeningen. Het geheel wordt afgesloten met een eindopdracht. Aan het eind krijg je ook een uitgebreid rapport over je sterke en zwakke kanten, en suggesties voor de volgende stappen die je zou kunnen ondernemen om je talent verder aan te scherpen.

Geïnteresseerd? Meld je nu aan voor deze schrijfcursus.

Goede en betaalbare schrijfcursussen

Schrijven Online Academie biedt een uitgebreid aanbod aan schrijfcursussen, van spannende verhalen en conflict in scènes tot reisverhalen en autobiografisch schrijven. Breng ook je technische taalvaardigheden weer op peil met onze online trainingen.

Wij werken samen met veel docenten die hun sporen hebben verdiend als schrijver, zoals Mirjam Boelsums en Lupko Ellen. Tijdens de cursussen krijg je hoogwaardige feedback en ondersteuning van je docent, en bovendien krijg je bij elke cursus een uitgebreid naslagwerk met schrijftips, -theorie en -opdrachten. 

Bekijk hier de cursussen en online trainingen die Schrijven Online Academie aanbiedt.

Bron

www.schrijvenonline.org/academie