Afbeelding

Over leven en schrijven door Stephen King.

Zo schrijf je een bestseller

Het komende nummer van Schrijven Magazine staat in het teken van het schrijven van bestsellers. We zetten de do’s en don’ts voor je op een rijtje, Karin Slaughter, Stephen King en Kluun geven tips én we laten zien wat er met een schrijver gebeurt als zijn of haar boek onverwacht een bestseller wordt.

Dit nummer lezen? Neem vóór vanavond (dinsdag 26 november) 23.59 u. een (proef)abonnement. Je maakt dan ook kans op een Stephen King-pakket. (We geven er 10 weg.)

Zo schrijf je een bestseller - Schrijven Magazine

Bestel hier een jaarabonnement (slechts € 27,50)

Bestel hier een proefabonnement (€ 9,50)

Ben je al abonnee en wil je geen (proef)abonnement weggeven? Ook jij maakt kans op een Stephen King pakket! Kijk hier.

Ontdekken wat er nog meer in dit nummer staat? Kijk hier.

Het Stephen King pakket

Maak nu kans op een Stephen King pakket met Schrijven Magazine.Maak nu kans op een Stephen King pakket met Schrijven Magazine.Maak nu kans op een Stephen King pakket met Schrijven Magazine.Het Stephen King pakket bestaat uit maarliefst drie boeken. Namelijk de klassieker The Shining, Kings nieuwste thriller Dr. Sleep (het lang verwachte vervolg op The Shining) én het recent herdrukte schrijfboek Over leven en schrijven, waarin Stephen King vertelt hoe hij schrijver werd en heel veel van zijn schrijfgeheimen weggeeft.

Neem of geef voor dinsdag 26 november een (proef)abonnement op Schrijven Magazine, dan maak je kans op een Stephen King pakket!

Bestel hier een jaarabonnement (slechts € 27,50)

Bestel hier een proefabonnement (€ 9,50)

Ben je al abonnee en wil je geen (proef)abonnement weggeven? Kijk dan hier.

Meer informatie over Stephen King vind je hier.

Bron

www.schrijvenonline.org/korting/stephen-king-pakket-jaarabonnementen