Afbeelding

Schrijfwedstrijd

Foto: Pexels

Schrijf over het thema ‘taboe’ voor de schrijfwedstrijd van Damespraatjes

Het is al de vijfde schrijfwedstrijd van de website Damespraatjes. Deze keer over het onderwerp ‘Taboe’. Schrijf je mee?


Wat is de wedstrijd?

Nederland is een land waar relatief veel kan, mag en bespreekbaar is. Toch neemt dit niet weg dat er veel taboes in Nederland heersen. Wat een taboe is, is voor iedereen verschillend en is sterk afhankelijk van de omgeving waar je vandaan komt. Dit maakt het onderwerp ‘taboe’ dan ook enorm veelzijdig en waanzinnig uitdagend om over te schrijven.

Deadline: 15 december

Winnen

De verhalen worden voorgelegd aan de jury, bestaande uit acquirerend redacteur Sabrina Verbeek van Uitgeverij De Fontein en twee redacteuren van Damespraatjes. Zij kiezen 10 verhalen uit die worden voorgelegd aan de lezeressen, die kunnen stemmen op hun favoriete verhaal. De winnaar van de schrijfwedstrijd wint een cadeaubon van Bol.com ter waarde van 100 euro. De 10 gekozen verhalen worden gepubliceerd als e-book. 

Meedoen

Iedereen mag meedoen aan de schrijfwedstrijd, ongeacht je ervaring of leeftijd! Zolang je maar plezier hebt in het schrijven en affiniteit hebt met het onderwerp. Wil je meer weten of meedoen? Kijk dan hier.